В новия слот-турнир на сайта winbet.bg са включени 20 от най-популярните и най-нови игри на производителя Amatiс, а общият награден фонд ще бъде 50 000 лв.

Турнирът ще продължи до 22 май 2022 г., като клиентите на сайта могат да се включат в него като поставят залози с реални средства в някои от най-горещите заглавия в каталога на Amatic, включително класики като Eye of Ra и Hot Fruits 20, както и съвсем нови онлайн казино игри като Fiery Fruits и Casanova’s Ladies. В този турнир няма фиксирана минимална стойност на квалифициращия залог.

Участниците в турнира ще участват в разпределението на печалбите от дневните и генералното класиране на турнира като печелят точки, в зависимост от своята игрална активност – всеки 10 лв. в залози, поставени на игрите от турнира ще са равни на 1 точка.

Всеки ден в периода на турнира, WINBET ще раздаде парични премии на обща стойност 5000 лв. под формата на кеш бонус на първите петдесет участници с най-голям брой точки за съответния ден, като наградата за класирания на първо място е 1000 лв.

На 22 май ще бъдат определени и призьорите в генералното класиране в турнира, като първите сто и петдесет участници с най-голям брой точки за целия период ще си поделят премии за общо 20 000 лв., като наградата за класираният на първо място ще бъде 2000 лв., за класираният на второ място – 1500 лв., за клиента, класиран на трето място – 1000 лв. и т.н. В случай на равенство, всички клиенти с еднакъв брой точки ще си поделят наградата за конкретната позиция.