GRANDE BONUS играта в игрални зали WINBET продължава
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

GRANDE Bonus игра: GRANDE BONUS играта в игрални зали WINBET продължава

Победителят за Голямата награда - лек автомобил, ще бъде изтеглен на 20 март

01 март 2022 | Новини | от Петър Симеонов | минути време за четене |
GRANDE BONUS играта в игрални зали WINBET продължава

GRANDE BONUS играта на игрални зали WINBET продължава и съвсем скоро предстоят новите тегления за определяне на късметлиите, които ще спечелят паричните премии и Голямата награда в играта – лек автомобил Mercedes-Benz GLS 400.

На 13 март 2022 г., от 22:30 ч. в залите, участващи в играта, ще се проведе тегленето на печелившите на парични премии на обща стойност 150 000 лв., а на 20 март, отново в 22:30 ч. ще започне тегленето и на победителите за парични премии за общо 50 000 лв.

Тогава ще стане известен и победителят за Голямата награда в играта – лек автомобил Mercedes-Benz GLS400, който в момента може да бъде видян пред игралната зала на WINBET на пл. „Христо Ботев“ 1 във Враца.

В GRANDE BONUS играта, която се провежда в избрани игрални зали WINBET, клиентите печелят талони за участие в разпределение на печалбите в зависимост от своята игрална активност. Различните видове игри в игралните зали WINBET, както и спечелването на mystery bonus и джакпот носят различен брой талони за участие. Колкото по-голям е броят на спечелените талони за участие, толкова по-голям е шансът за печалба на участниците в тегленията за наградите в GRANDE BONUS играта на игрални зали WINBET.

Подробна информация за правилата и условията на играта е налична в игралните зали на WINBET.

Тагове
Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.