За първи път от четири години насам, на Григор Димитров му се наложи да играе квалификация на АТР турнир. Първата ни ракета спечели двата си мача в пресявките, а участието му в основната схема на силния турнир „Куинс“, в Лондон, започва срещу вече познат съперник.

Двамата играха преди две седмици на „Ролан Гарос“ и победата бе за Григор (7:6, 6:3, 6:4). Но въпреки цифровото изражение, финландецът имаше своите шансове. Плюс това Емил Русувуори е с повече стаж на трева през тази година, тъй като миналата седмица бе полуфиналист в Хертогенбош с победа над Яник Синер. А и миналата година на „Куинс“ тръгна от квалификациите за да стигне чак до четвъртфинал.

Но играч с реномето и претенциите на Григор Димитров няма право да се препъне в този мач. На сайта winbet.bg залози за победа на първата ни ракета се предлагат при завишения коефициент 1.72* срещу 2.37 за Руусувуори. „Григор Димитров -1.5 гейма“ е оценено на 1.81, а за залагащите в негова полза е и „Григор Димитров брой геймове над 12.5“ за 1.73, което покрива всеки сценарий без негова чиста загуба.

ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

🎾 Григор Димитров общо асове: Над 9.5 – 1.73
🎾 Брой двойни грешки: Над 5.5 – 1.90
🎾 Общо пробиви: Над 3.5 – 1.87
🎾 Общо асове: Над 16.5 – 1.90

Сър Анди Мъри се завърна в Топ 40 на световната ранглиста след спечелените „Чалънджър“-и в Сърбитон и Нотингам. Бившият № 1 е перфектен на трева през тази година, но никога не е печелил срещу австралиеца. Без значение от формата, без значение от настилката, победата винаги е за Алекс Де Минор (3:0 победи в преките мачове помежду им).

То й минава за фаворит и във вторник с коефициент за победа 1.96 (0% марж), но и 2.03 за Мъри не е лишено от логика. При стила на двамата топката ще е дълго в игра във всяко разиграване, което вероятно ще означава и дълъг мач. „Брой геймове над 21.5“ WINBET предлага за 1.60, а „Точен брой сетове 3“ – за 2.32.

СУПЕР ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

🎾 Първи пробив: Анди Мъри – 2.20
🎾 Първи сет/Краен резултат: Анди Мъри/Алекс де Минор – 9.75
ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

🎾 Общо асове: Над 11.5 – 2.00
🎾 Двойни грешки: Над 4.5 – 1.75

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуaлните коефициенти, моля посетете  winbet.bg.

СНИМКА: Thomas SAMSON / AFP