Григор Димитров изигра мъчителен първи мач на супертурнира в Монте Карло, но би в три сета Бен Шелтън и потегли с успех в сезона на червени кортове.

На надпреварата, която за него минава за домашна, Григор продължава участието си днес с мач срещу № 42 в световната ранглиста Иржи Лехечка.

Лехечка е добре познат у нас от миналогодишното си участие на „София Oупън“, където падна в първи кръг от Александър Лазаров. Двамата с Григор имат поделени победи в досегашните си две срещи, но всяка от тях бе на твърди кортове. На клей чехът е без поражение през тази година, а в първи кръг в Монте Карло се справи с Емил Руусувуори с 6:1, 7:5. И независимо от разликата в ранглистата, вероятно ще създаде доста ядове на Григор.

Сайтът winbet.bg дава леко предимство на Димитров в завишените коефициенти за победа (1.92* срещу 2.08) в мач, който има невероятен потенциал да се окаже дълъг. „Брой геймове над 21.5“ се предлага за 1.66, а „Точен брой сетове 3“ – за 2.25.

При подобна развръзка „Григор Димитров брой геймове над 12.5“ за 2.00 ще се получи доста лесно, а в продължение на традицията от мачовете им е предложението „Първи сет – Брой геймове над 9.5“ за 1.83.

WINBET SPECIAL!
ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ

  • Григор Димитров брой асове: 6+ – 2.5
  • Григор Димитров брой пробиви първи сет: над 1.5 – 2.30
  • Иржи Лехечка да спечели точно един сет: Да – 5.00
  • Точен брой сетове 3 – 2.70
  • Григор Димитров брой двойни грешки: Над 3.5 – 2.00

Доминик Тийм се завръща в Топ 100 на ранглистата в понеделник, което след дългото бродене из ниските ѝ етажи си е за отбелязване. Австриецът размаза Ришар Гаске (който отдавна не е мерило за класа) в първия кръг, но срещу съперници от Топ 10 няма особен успех напоследък. Тийм е в серия от седем поредни загуби и 15 (!) поредни сета без успех срещу подобни опоненти.

Руне, № 9 в световната ранглиста, ще играе първия си мач на клей от юли миналата година, а на червени кортове загуби последните си четири срещи. Затова към статута му на фаворит трябва да се подхожда внимателно.

Коефициентът на WINBET За победа на Руне е 1.40 срещу 2.90 за Тийм. Но австриецът е на любимата си настилка и е време серията му от

неудачи да спре. „Доминик Тийм да спечели сет – Да“ е оценено на 1.70, а „Доминик Тийм брой геймове над 10.5“ – на 1.72. Нелош избор е също „Доминик Тийм +3.5 гейма“ за 1.85.

WINBET SPECIAL!
ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ

  • Точен резултат: 1:2 – 4.15
  • Доминик Тийм брой асове над 5.5– 3.55

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: Jean Catuffe / DPPI via AFP