За Григор Димитров съществува реална опасност да не бъде поставен в основната схема на „Ролан Гарос“. От 2019 г. насам първата ни ракета винаги е сред привилегированите в жребия за турнирите от Големия шлем. Но ако не победи Стан Вавринка в мача си от втория кръг на супертурнира в Рим ще изпадне извън първите 32 в света.

Швейцарецът е доста неудобен съперник за Григор. Вавринка води със 7:5 победи в маочвете помежду им мачове, като последният бе в началото на март 2020 г. На червени кортове, на които се играе в Рим, обаче, резултатът е равен – 2:2. Балансът на Димитров на клей през тази година е три победи и две загуби, а на съперника му – три победи и три загуби.

Вавринка нямаше проблеми в първия кръг срещу Иля Ивашка (6:2, 6:4), докато Григор в петък за първи път стъпва на този корт.

Прогнозите за този мач са трудни и сайтът winbet.bg дава минимално предимство в завишените коефициенти в полза на българина. Победа за Григор е оценена на 1.91* срещу 2.08 за Вавринка. При математиката на тениса, залог за победа за Димитров автоматично води след себе си „Григор Димитров -1.5 гейма“ за 2.02 в мач, който се очаква да е дълъг. „Брой геймове над 22.5“ е със ставка 1.86 и покрива дори двусетов резултат от типа 7:6, 6:4. И не на последно място, препоръчително е също „Първи сет – Брой геймове над 9.5“ за 1.71.

WINBET EXCLUSIVE!

ИГРАЧ VS ИГРАЧ

ГРИГОР ДИМИТРОВ vs ИГА ШВЬОНТЕК – Кой ще спечели повече геймове
Въпросът тук е кой ще спечели повече геймове в мача си. Швьонтек среща финалистката на „Ролан Гарос“ от 2021 г. Анастасия Павлюченкова, която след дълго лечение на контузия в момента е № 506 в света. Очакванията тук са за чиста победа на полякинята, което означава 12 гейма. При високият брой тайбрекове в мъжкия тенис, двусетова победа или трисетова загуба веднага накланя везните в полза на Григор. Коефициентът му за успех в задочния дуел е 1.35 срещу 3.00 за Швьонтек.

WINBET SPECIAL!

СУПЕР ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

🎾 Григор Димитров асове: Над 4.5 – 1.90
🎾 Григор Димитров двойни грешки: Над 3.5 – 1.95
🎾 Брой пробиви: Над 4.5 – 1.85

Полуфинал от ITF турнира в Анталия. Донски и руският му партньор са поставени под № 1 в схемата, защото Алекс е най-високо класираният в световната ранглиста играч на турнира изобщо (№ 248).

Агафонов/Донски дадоха общо осем гейма на съперниците си в първите два кръга, докато Детру/Ла Серна бяха на гейм от елиминацията срещу турците Аксу/Алтуна още на старта.

Напук на ранглистата, прогнозите не са страната на национала ни. Победа за Агафонов/Донски се предлага при коефициент 2.00 и при положение, че Алекс има десет титли на подобно ниво, включително от тази година, заслужава доверие.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: JAVIER SORIANO / AFP