Григор Димитров откри американския сезон на твърди кортове с участие в турнира във Вашингтон. Първата ракета на България остана сред малцината поставени, стигнали осминафиналите и шансовете му за първа турнирна титла от близо шест години не изглеждат никак лоши.

Днес в столицата на САЩ го чака мач със съперник, когото вече победи два пъти през годината.

Двамата се срещната на червени кортове на „Ролан Гарос“ и на трева на „Куийнс“ и победата все бе за Григор, който не даде дори сет на противника си.

Димитров би лесно в първия си мач във Вашингтон Макензи МакДоналд, докато във вторник Емил Русувуори сътвори една от изненадите, елиминирайки десетия поставен Йошихито Нишиока. Това бе първата победа на финландеца от 17 юни насам, от когато не бе печелил и последователни мачове.

Мачът е в 12 на обяд местно време във Вашингтон, което означава топло време и бърз корт. Иначе казано – съвсем по вкуса на Григор.

Сайтът winbet.bg предлага коефициент 1.41* за негова победа срещу 2.85 за Русувуори. Определено крайният изход от мача не предизвиква никакви дискусии и въпросът е по-скоро около точния резултат. „Двоен резултат първи сет/мач – Григор Димитров/Григор Димитров“ е оценено на 1.64. „Григор Димитров -1.5 сета“ е с коефициент 1.79, а „Григор Димитров -3.5 гейма“ – с 1.94. Ясно е, че някой ден Русувуори вероятно ще успее да се разпише в това съперничество, но точно на твърди кортове днес – едва ли. Затова и „Емил Руусувуори да спечели сет – Не“ за 2.10 е добро предложение.

ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

🎾 Първи пробив: Григор Димитров – 1.55
🎾 Общо пробиви: Над 4.5 – 1.65
🎾 Общо асове: 20+ – 1.85
🎾 Григор Димитров брой асове: 10+ – 1.55

Четвъртфинал на турнира в Лос Кабос, Мексико, където и двамата дотук вървят без загубен сет. Но това бе очаквано, тъй като никой от тях не срещна съперник от Топ 100 на света.

Алекс Де Минор води с 4:0 в преките мачове, като последният от тях бе пак в Мексико – на финал в Акапулко през март. Тук насоката на мисли е както в горния мач – не кой ще победи, а с колко.

Де Минор е фаворит на WINBET с коефициент за победа 1.63, но фактът, че Томи Пол е № 14 в света заслужава уважение. Американецът взе сет в двата последни мача помежду им и „Томи Пол да спечели сет – Да“ за 1.49 е лесен избор. „Томи Пол брой геймове над 11.5“ се предлага за 1.54, а при положение, че три от четирите срещи

завършиха с поне 23 изиграни гейма, „Брой геймове над 22.5“ за 1.84 изглежда добър избор.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: IMAGO