Поставените в основната схема при мъжете започват участието си на супертурнира в Маями в петък и сред тях е и Григор Димитров. 

Надпреварата във Флорида е безкрайно неуспешна за първата ни ракета. В последните си девет участия, Григор спечели последователни мачове само веднъж, а от 2019 г. насам не само няма спечелен мач, а дори и сет. Стартът му тази година е срещу удобен съперник, срещу когото има добър баланс, а е подкрепен и от специалните предложения на WINBET.

Григор води с 4:2 победи в преките мачове между двамата, но огромната част от мачовете им досега бяха на клей. Единственият на твърди кортове бе спечелен от първата ни ракета, но от него минаха повече от девет години и не може да ни бъде ориентир. 

За Щруф това е едва третият АТР турнир за годината и в него той влезе като „щастлив губещ“ след провал в квалификациите и оттегляне на французина Констант Лестиен. А онзи ден би в първи кръг ветерана Фабио Фонини. 

Но колкото и да е „крив“ като съперник, Щруф не трябва да е препятствие, защото Димитров влиза в период от сезона, в който има много точки за защитаване и ранните отпадания много бързо ще го смъкнат надолу в класацията. 

На сайта winbet.bg победа за Григор се предлага при коефициент 1.44*, а „Григор Димитров -2.5 гейма“ е оценено на 1.72. В досегашните мачове между двамата има следната зависимост: Григор печели в два сета, Щруф – в три. Затова победа за първата ни ракета може да се обвърже с „Брой геймове под 23.5“ за 1.70 или със супер завишения коефициент от 2.52 за „Точен резултат 0:2“. Но ако се доверите на германеца, WINBET предлага „Първи сет победител – Ян-Ленард Щруф“ за 2.88, също предложение със супер завишен коефициент.

Идея от WINBET

Диего Шварцман е специалист на клей и това е последният турнир преди началото на любимия му период от сезона. Но годината е доста алармираща за аржентинеца, който спечели едва два от десетте си мача през 2023 г. 

От своя страна, У има два отлични месеца в САЩ с АТР титла в Далас и финал на „Чалънджър“ в Кливлънд. В първия кръг китаецът би бившия полуфиналист на Australian Open Кайл Едмънд със 7:5 и 7:5 и независимо от 26-те места изоставане спрямо Шварцман в световната ранглиста е фаворит в срещата. 

Победа за У WINBET Предлага при коефициент 1.40 и ако не се случи нещо извънредно в обедната жега, „Ибин У -3.5 гейма“ за 1.75 е добър залог. Както и „Ибин У брой геймове под 12.5“ за 1.80, което покрива както чиста победа на 

китаеца без тайбрекове, така и развитие в разрез с първоначалните очаквания.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: JULIAN FINNEY / Getty Images via AFP