Вие сте тук:

СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО – КАТАР 2022:
ГРУПА Е: Два бързи коня и още два за пълнеж

Директният сблъсък между Германия и Испания ще мине под знака на тънките сметки

#

Колкото и много да се говори, сигурно е, че каквото и да се случи в Катар, това Световно първенство ще бъде или колосален успех, който ще смени изцяло философията зад организацията на този световен форум или тотален провал. Увеличаването на броя участници от 32 на 48 за следващия Мондиал вече е факт, но точно Катар 2022 може да доведе до още нововъведения. Или пък ще „втвърди“ още повече бездруго консервативните възгледи на част от силите в изпълкома на ФИФА, които изобщо не са щастливи от, според тях, твърде бързият ход на промените в спорта.

WINBET вече приема дългосрочни залози за бъдещия световен шампион по футбол и клиентите на сайта winbet.bg могат да се включат в специалната промоция за до 2000 лв. бонус безплатен залог.

Ето и акцентите от дългосрочните прогнози на сайта winbet.bg за участниците в Група Е на световното първенство по футбол.

Испания

За Испания класирането за световното мина през всичките кръгове на ада. Накрая се наложи помощ от Грузия и късен гол на Алваро Мората в решителния мач с Швеция, за да бъде подсигурено 12-то поредно участие. Показател, по който „Ла Фурия“ отстъпва само на Бразилия и Германия. За потенциала на тима няма какво да се говори – първото място в групата на Лигата на нациите, съчетано с финал в предното издание и полуфинал на Евро’2020 е пример, че и без мегазвезди успехите продължават. Куриозното е, че най-големият проблем е селекционерът Луис Енрике. И по-точно неговото бъдеще. Преди четири години, Юлен Лопетеги бе уволнен точно преди световното заради договор с Реал Мадрид. Сега слуховете пращат Луис Енрике в Атлетико Мадрид, но пък чак от лятото на

следващата година. Тоест, сценарият от Русия няма да се повтори, но ще отвлече вниманието в нежелана посока.

Испанците са пети в класацията по коефициент за световна титла и WINBET оценява шансовете им на 9.00*. „Група Е победител – Испания” за 1.85 определено заслужава внимание, но при положение, че първият и вторият от тази група ще налетят вероятно на Белгия и Хърватия в осминафиналите, „Фаза на елиминация Испания – Осминафинал” за 3.75 не е за изключване.

Коста Рика

Коста Рика бяха последните класирали се за световното, но няма да бъде изненада, ако са сред първите отпаднали. Защото спадът от четвъртфинал през 2014 г. до последно място в групата четири години по-късно, с една подарена точка в актива, бе отрезвяващ. А само седем отбора са по-назад в ранглистата на ФИФА в момента от „Лос Тикос“. И предвид групата, в която попаднаха латиноамериканците коефициентът им за световен шампион от 751.00 е красноречив. И защо да е различен, при положение, че звездата на тима е вратар (Кейлор Навас), а в сметките за участие в Катар влиза нападателят Даниел Колиндрес, който играе… в Бангладеш!

Коста Рика едва ли ще губят с много мачовете си, но и едва ли имат право да мечтаят за класиране на осминафинал. От предложенията на WINBET си заслужава да се помисли върху „Коста Рика точки в групата – 0” за 3.20, на колкото е оценено и „Коста Рика точки в групата – 1”.

#

WINBET предлага до 2000 лв. бонус free bet при успешен залог за победител на Мондиала

На сайта winbet.bg вече се приемат залози за шампион на планетата по футбол

Германия

Бундестимът се представи безобразно на последните две големи първенства, но идването на Ханзи Флик на селекционерския пост промени доста неща. Германия бе първият отбор след домакините, който се класира за световното и това стана два кръга предсрочно. А под ръководството на Флик не бе загубена и точка в групата.

Но напоследък се натрупаха контузии на основни фигури, които хвърлят сянка върху германските шансове за успех в Катар. Мануел Нойер лекува травма на рамото и ако участието му на световното не изглежда да е под въпрос, проблемът ще е с игровата практика. Лирой Сане скъса мускул през октомври и още не се е върнал в игра. Както и Марко Ройс, както и Флориан Вирц, а в лазарета вече е и Тимо Вернер.

Ханзи Флик

На световни първенства от край време Германия са царе на тънките сметки. А те казват, че второто място е за предпочитане предвид оформянето на потоците в елиминациите. Затова „Група Е победител – Германия” за 2.11 е по-скоро за пренебрегване. А мине ли кръг от първенството, Бундестимът е труден за спиране. Затова: „Фаза на елиминация Германия – Полуфинал” за 6.00 и дори „Фаза на елиминация Германия – Финал” за 9.00. И понеже Германия и Испания са единствените европейски отбори, които са печелили титлата извън Стария

континент, WINBET предлага коефициент 11.00 за пети трофей в историята на федералната република.

Япония

Япония бяха след първите, въвели цифровите аналитични методи в подготовката на националния си отбор и неслучайно „сините самураи“ са сред водещите на азиатския континент отбори. Но върху тях продължава за стои с основание клеймото „отбор за местна консумация“, защото четирите титли и загубен финал в последните осем азиатски първенства не се превърнаха в повече от осминафинал на световно. Все повече и повече японци играят в Европа, но засега футболът в Страната на изгряващото слънце е по-скоро във фазата на количествените натрупвания. „Група Е да се класира Япония – Да” WINBET оценява на 5.00, но по-реалистичният изход тук е „Япония точки в групата – 3” за 3.40.

*Коефициентите са валидни към 10:30 ч. на 3 ноември 2022 г. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg

СНИМКИ: IMAGO

Прочетено: 229
[ufc-fb-comments]

Winbet online е регистрирана търговска марка на „Уин Бет Онлайн“ ЕООД (ЕИК: 203294705), чиято дейност като организатор на хазартни игри онлайн подлежи на регулация от Националната агенция за приходите и е лицензирана съгласно Закона за хазарта със следните лицензи: Удостоверение № 000030-2124 от 14.03.2023г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на игри в игрално казино, издаден с Решение № 000030-6257 от 29.06.2015 г. на ДКХ; Удостоверение № 000030-1750 от 21.02.2022 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета, издаден с Решение № 00030-8099 от 22.07.2016 г. на ДКХ и Удостоверение № 000030-1749 от 21.02.2022 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху случайни събития и залагания, свързани с познаване на факти, издаден с Решение № 000030-11140 от 29.09.2017 г. на ДКХ.

Адрес: България, гр. София п.к. 1799, ж.к. „Младост 2“, ул. „Свети Киприян“, 44 A