Пари, блясък, лукс – всичко това обичайно се свързва с лайфстайла на богатите и именно в него ни пренасят някои прелюбопитни онлайн казино игри на winbet.bg.

Да, това също е тема, която производителите на слотове са забелязали, че привлича интереса на потребителите и те без колебание ни предоставят възможността да се позабавляваме в света на супербогатите, макар и само виртуално.

Big Shots

Big Shots е онлайн слот на разработчика Playtech, който просто “говори” за лукс и “дебели” банкови сметки. Играта пренася потребителите в свят на скъпи хотели, яхти и палми, а сред символите се забелязва огромен диамант, който в случая изпълнява ролята на уайлд. Сред игралните елементи са и образите на различни богаташи, имащи привилегията да се наричат “Big Shots” или иначе казано “големи клечки”.

Както бе споменато, диамантчето е уайлд и може да замени всички останали символи, без FREE GAMES. А както вероятно всеки може да се досети, именно символът FREE GAMES е ключът към безплатните завъртания в Big Shots. Той има способността и изцяло да запълни барабаните между втори и пети.

Любопитен акцент около този слот е и това, че игралните елементи могат да се появяват и като големи символи до размер 4х4. Big Shots поддържа 4094 начина за постигане на печелившо завъртане, а лекият фънки саундтрак допълва удовоствието от играта по приятен и ненатрапчив начин.

Rich World е слот на Amusnet Interactive, който предлагат поглед към света на големите корпорации. Което е видно от символите в играта – златно кюлче, скъпарски хотел, вестник за финанси, златна кредитна карта и красавица със скъпо диамантено колие.

Този слот се играе с 25 печеливши линии, като в случая богаташът изпълнява функцията на уайлд и се появява на рилове 2, 3 и 4. Той може да

замени всички символи в играта, но без скатера, който е изобразен като фасада на банка. Скатерът в Rich World може да осигури на потребителя между 15 и 25 безплатни игри.

Заглавието поддържа режима Jackpot Cards, представляващ прогресивен джакпот в четири нива.

В Rich Diamonds един от основните акценти е вълнуващата бонусна игра, където всеки има възможността да спечели голям джакпот. Налице е и функция за безплатни завъртания с огромни символи, което предоставя допълнителни възможности пред играчите. При тази игра врътките се задействат от скатера, който в случая е изобразен като диамант. В същото време седмѝцата е уайлд и може да

замести всички други символи, но без скатера.

Както бе споменато, когато врътките в Rich Diamonds са задействани, барабани 2, 3 и 4 могат да се завъртят заедно като един огромен символ. Ако той е скатер, това може да донесе допълнителни завъртания.

Светът на богатите не е достъпен за всички, но благодарение на тези три слота, всеки може да се докосне до него. Парите не са всичко, разбира се, но в рамките на едно разумно забавление могат да бъдат наистина приятна тема за развлечение.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.