Щутгарт имаха нужда от победа в последния си мач от Бундеслигата срещу Хофенхайм и щяха да си гарантират мястото в елита на Германия за следващия сезон. Но „швабите“ измъкнаха само точка и останаха 16-и.

Дванайсет минути след края на редовното време в последния кръг във Втора Бундеслига Хамбургер държаха второто място и изглеждаше, че се завръщаха в елита. Но точно тогава Хайденхайм отбелязаха срещу Ян Регенсбург и ги изпревариха с точка.

И така, в четвъртък два от динозаврите на германския футбол ще се срещнат в първи плейоф за промоция. Плейофът се играе в два мача, като реваншът ще е в понеделник, 5 юни.

Мачът ще бъде излъчен в LIVESTREAM услугата на сайта winbet.bg. Услугата е достъпна за всички регистрирани клиенти на сайта без допълнително заплащане, изискване за депозит или минимален залог  в секция на На живо.

Чрез услугата LIVESTREAM, клиентите на сайта на WINBET могат да проследят на живо и да поставят залози на срещите от NBA, Националната баскетболна лига на България, мачовете от първа и втора Бундеслига на Германия, както и още от най-силните футболни първенства в света, срещи от различни тенис турнири, волейболни мачове, тенис на маса, а също и събития от света на електронните и виртуални спортове.

Наред с психологическия шок от случилото се в неделя, Хамбургер трябва да се борят и с безкрайно негативната традиция. От връщането на плейофния формат през 2009 г. само в три от 14 опита представителите на Втора Бундеслига успяха да го спечелят. Нюрнберг (2009 г.), Фортуна Дюселдорф (2012 г.) и Унион Берлин (2019 г.) елиминираха елитните си съперници и ако нещо може да успокои феновете на HSV, това е, че през 2019 г. точно Щутгарт бяха потърпевшите.

От друга страна, Хамбургер играха в плейофа миналата година и дори биха като гости Херта в първия мач, само за да загубят с 0:2 в реванша и да продължат престоя си във втория ешелон.

Двубоят в четвъртък е за страшно много пари, а за Хамбургер има и силно застъпен елемент на престиж. До 2018 г. тимът от Севера бе единственият, участвал във всеки сезон на Бундеслигата и завръщането там се забави доста.

На сайта winbet.bg завишените коефициенти сочат победа за Хамбургер за 5.18*, победа за Щутгарт за 1.72 при 4.37 за равенство. Но да не се забравя, че при всичките успехи на представителите на Бундеслигата в плейофа, нито веднъж в последните четири случая те не спечелиха първата среща пред собствена публика.

Едно в четвъртък не се очаква да липсва – попаденията. Най-вече заради подозрителния

вид на двете защити. Хамбургер записаха една чиста мрежа в последните десет кръга, а за същия период Щутгарт вадиха топката от мрежата 16 пъти. WINBET предлага „Двата отбора да отбележат – Да“ за 1.63 и „Брой голове над 2.5“ при коефициент 1.60. Но отвъд тази граница всичко би било знак за прекомерен оптимизъм.

Едно в четвъртък не се очаква да липсва – попаденията. Най-вече заради подозрителния вид на двете защити. Хамбургер записаха една чиста мрежа в последните десет кръга, а за същия период Щутгарт вадиха топката от мрежата 16 пъти. WINBET предлага „Двата отбора да отбележат – Да“ за 1.63 и „Брой голове над 2.5“ при коефициент 1.60. Но отвъд тази граница всичко би било знак за прекомерен оптимизъм.

А що се касае до индивидуалните предложения, „Да отбележи по всяко време – Серху Гираси“ за 2.24 и „Да отбележи по всяко време – Роберт Глатцел“ за 2.95 обещават добра възвръщаемост.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: IMAGO