Левски откриват сезона в Европа с гостуване на Шкупи в Скопие, преди което в клуба цари хаос. И това естествено е лошо, защото за привържениците, но в много по-голяма степен за шефовете на клуба, участието в Лигата на конференциите е идея-фикс. 

При бруталната финансова агония на клуба, влизането в групите на турнира се счита за панацея. 

С Персонален POWER BOOST, всички регистрирани потребители на winbet.bg могат да получат завишен коефициент за тази среща.

В понеделник клубът се раздели с най-добрия си играч в момента Сонко Сундберг, при това за доста по-скромна цена от публично тиражираната. Самата продажба не бе изненадваща, но е странно, че въпреки нея Левски картотекираха защитника пред УЕФА за мачовете с Шкупи. 

Картотека получи и нападателят Билал Бари, който не е играл почти една година и изобщо не се предвижда да се завърне скоро на терена. Ако към това се прибавят широко тиражираните слухове за отказ на редица основни играчи да преподпишат с тима, усещането за повсеместен хаос се засилва.

Единственото минимално предимство на Левски е, че играят редовно с прилични съперници за разлика от Шкупи. Шампионатът на Северна Македония още не е започнал и единствените официални срещи на вицешампионите на западната ни съседка бяха срещу литовския Хегелман (5:0 и 0:0) в първия предварителен кръг.

Шкупи са отбор, в който се отличават двама футболисти: ямаецът Реналдо Сифас (вкарал четири пъти на Хегелман) и партньорът му в атака Съндей Адетунджи. Всеки от тях се разписа по 11 пъти през миналия сезон в македонската Първа лига, а нападението бе най-резултатното в лигата с по малко над две попадения средно на мач. И фактът, че то среща разнебитената отбрана на Левски е силно притеснителен за българския отбор.

Въпреки всичко (и най-вече заради минали успехи) „сините“ минават за фаворит в първата среща. Завишените коефициенти за срещата на сайта winbet.bg оценяват победа на Левски на 2.27* срещу 3.50 за Шкупи и 3.59 за равенство. 

Дори със Сундберг защитата на Левски пропускаше по малко, но редовно и само една чиста мрежа в последните шест официални мача на отбора тласка към „Шкупи брой голове над 0.5“ за 1.48 и „Двата отбора да отбележат – Да“ за 1.97. „Брой голове над 2“ за 1.65 е силно препоръчително, а спокойно може да се търси и „Първо полувреме – Брой голове над 0.5“. Още повече, че времето в Скопие в четвъртък вечер ще е доста хладно (19 градуса в часа на мача) и условията за игра ще са практически перфектни.

СУПЕР ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

⚽ И двамата вратари да направят спасяване и в двете полувремена: Да – 2.50
⚽ И двата отбора да извършат нарушение преди 09:59: Да – 1.70
⚽ Старши треньор или резерва (извън игра) да получи картон: Да – 3.50
⚽ Левски да изпълни корнер от всеки ъгъл на терена: Да – 3.00

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: Startphoto.bg