За пореден път, функцията за Ранно изплащане на печалби при два гола преднина на WINBET зарадва хиляди клиенти на сайта winbet.bg, които бяха поставили залози за победа на Саутхямптън или Ливърпул в снощния мач от последният за сезона кръг във Висшата лига на Англия.

Още в 14-тата минута на мача, веднага след гола на Роберто Фирмино, който направи резултата 0:2 в полза на Ливърпул, клиентите на сайта, които бяха прогнозирали победа за „червените“ от града на Бийтълс, автоматично получиха печалбите от своите залози. Точно 50 минути по-късно, голът на Адам Армстронг от Саутхамптън, с който резултатът стана 4:2  функционалността Ранно изплащане отново беше активирана, но

този път в полза на клиентите, които бяха заложили за победа на отбора от южния английски град. Двата бързи гола на Ливърпул в 72-та и 73-та минута на мача оформиха крайното 4:4, което донесе печалби за всички клиенти на WINBET предположили равенството като краен изход от мача, а трима клиенти бяха напълно коректни във своите футболни прогнози и познаха точния резултат от срещата.

Интересен факт е, че това е вторият случай откакто WINBET предлага функцията Ранно изплащане, в който тя се задейства повече от веднъж в мач на Ливърпул. Предишният подобен случай бе на 21 февруари 2023 г., когато Реал Мадрид победиха „червените“ като гост с 2:5 в мач от осминафиналите на Шампионската лига.

Функцията Ранно изплащане гарантира на клиентите на WINBET печалба от техните залози, когато отборът на чиято победа са заложили, поведе с два гола разлика, независимо от крайния изход от срещата. Тази функционалност е един от многото допълнителни инструменти, които са на разположение на любителите на спортните залози на сайта на WINBET, заедно с възможността за ранно уреждане на залози (cash out), връщане на залог при краен резултат от срещата 0:0 и завишени коефициенти (с 0% марж) за избрани събития.

За играчите, които предпочитат множествените залози (колонки) са функциите Застраховка колонка, която осигурява бонус безплатен залог в случай, че едно събитие от колонката на играча се окаже губещо и Бонус колонка, с която клиентите получават допълнителен бонус при 100% успешен множествен залог с избрани спортни събития и пазари.

С функцията Създай залог, клиентите на WINBET могат да създават собствени комбинации от до 10 пазара за всяко футболно или баскетболно събитие, а екскузивните пазари WINBET Двубои предлагат уникални за сайта възможности за залози и печалби на задочни дуели между играчи и отбори.