Йокохама Ф. Маринос държат първото място в Джей Лигата. практически цял сезон, но съботното гостуване на Санфрече Хирошима има потенциала да донесе раздяла с тази позиция. 

Шампионите са с липсващи хора в защита и при положение, че в горната половина на класирането има само един по-пропусклив отбор, нещата могат да станат деликатни.

Маринос са допуснали 20 гола в 17 кръга от началото на първенството, като пет от тях дойдоха последните два кръга – 3:2 срещу ФК Токио и 4:3 срещу последните Кашива Рейсол, при това с два гола в допълнителното време! 

За нещастие на домакините, нападението им е далеч от оптималното. Добре познатият от престоя си в Разград Пиерос Сотириу е с разтежение и при положение, че престоят му в Япония дотук е с нулева възвръщаемост на вложението, е разбираемо защо Хирошима имат средно под 1.5 отбелязани гола на мач.

В този мач тенденцията е на страната на Хирошима. Йокохама биха само веднъж в последните пет мача помежду им. Това, плюс кризата в защита, води до коефициент 2.15* за 

победа на Хирошима, предлаган на сайта winbet.bg. Успех на лидерите е оценен на 3.00, а равенството – на 3.80.

При головите фестивали на Йокохама „Двата отбора да отбележат – Да“ за 1.50 изобщо не следва да се подлага на съмнение. „Брой голове над 2.5“ е със ставка 1.53, а 3.25 пък е тя за „Йокохама да отбележи и в двете полувремена – Да“, което се получи последните четири пъти. А тъй като е голмайстор на Хирошима, а и изпълнява дузпите, „Да отбележи по всяко време – Дъглас да Силва Виейра“ за 2.31 обещава нелоша възвръщаемост.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: IMAGO