Вие сте тук:

ВОЛЕЙБОЛ - ЕВРОПЕЙСКО ПЪРВЕНСТВО (ЖЕНИ):
Хърватия с последен шанс за победа на европейското

Световните шампионки Сърбия няма да имат проблеми с Полша

Европейското първенство по волейбол за жени върви с пълна сила в Белгия, Италия, Германия и Естония. Два отбора вече се класираха за осминафинал, а още четири отбора са на път да ги последват в понеделник.

България е на второ място в група B и почива за начало на седмицата, но дербито на деня в компанията в Торино е малко неочаквано.

В ТАЗИ СТАТИЯ:

ЕВРОПЕЙСКО ПЪРВЕНСТВО – ЖЕНИ: Хърватия – Швейцария

ЕВРОПЕЙСКО ПЪРВЕНСТВО – ЖЕНИ: Полша – Сърбия

#

Още повече забавления и възможности за печалби с WINBET Plus

Много изненади и награди за регистрираните потребители на winbet.bg

Хърватките са най-голямото разочарование на първенството до момента. Участничките в тазгодишната Лига на нациите са на последното място в групата с три загуби от три мача и имат само теоретични шансове да продължат на осминафинал (все пак, тепърва ги чака мач срещу Италия).

Швейцария имат победа с 3:2 срещу Румъния и загуби с 0:3 от Италия и 2:3 от Босна и Херцеговина и след този мач ще им остане само двубой с нашите националки. Сметките тук са много тънки. Ако в ранния мач от групата Румъния победят Босна и Херцеговина, Хърватия е практически аут от първенството. Но обективно погледнато дори и така, те са безспорно по-класният отбор.

Сайтът winbet.bg  предлага коефициент 1.68* за победа на Хърватия. „Хърватия -3.5 точки“ е оценено на 1.87, а понеже „карираните“ непрестанно се забъркват в завързани геймове, с чиста съвест може да се играе „Първи гейм – Брой точки над 45.5“. Въобще, за хърватките може да се залага спокойно дори при катастрофалните им резултати в първенството до момента.

В желязната група А, сръбкините пристигнаха с реноме на фаворит № 1 и досега го оправдават напълно. Световните шампионки прегазиха с по 3:0 Украйна и Словения и са начело на класирането.

Полша също са с две победи, но необяснимо защо дадоха гейм на Унгария в неделя и са втори в таблицата. Програмата не е на тяхна страна, тъй като в понеделник играят ранен мач, след като затвориха графика в неделя, а в сряда ги чакат домакините от Белгия и три мача за 48 часа ще са голямо изпитание.

Коефициентите тук са твърдо на страната на Сърбия. WINBET предлага тяхна победа за 1.45, като стойността слиза надолу непрестанно. „Сърбия -8.5 точки“ е със ставка 1.93, но все

някога гейм ще бъде загубен. Тук относително безопасен залог е „Ще се играе ли четвърти гейм – Да“ за 1.52, но определено обещания за най-висока възвръщаемост носи „Първи гейм/Мач – Сърбия/Сърбия“ за 1.88.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

Прочетено: 197
[ufc-fb-comments]

“Уин Бет Онлайн“ ЕООД (ЕИК: 203294705) е организатор на хазартни игри онлайн чрез интернет сайт www.winbet.bg, чиято дейност подлежи на регулация от Националната агенция за приходите и е лицензирана съгласно Закона за хазарта със следните лицензи: Удостоверение № 000030-7529 от 13.09.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на игри в игрално казино, издаден с Решение № 000030-6257 от 29.06.2015 г. на ДКХ; Удостоверение № 000030-5946 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета, издаден с Решение № 000030-8099 от 22.07.2016 г. на ДКХ и Удостоверение № 000030-5944 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху случайни събития и залагания, свързани с познаване на факти, издаден с Решение № 000030-11140 от 29.09.2017 г. на ДКХ.

Адрес: България, гр. София, ж.к. „Младост - 2“, ул. „Свети Киприян“, 44 A, ет. 1.