Игри на нерви и сблъсък на титаните в четвъртфиналите днес - WINBET News
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

ФУТБОЛ: Европа Игри на нерви и сблъсък на титаните в четвъртфиналите днес

02 юли 2021 | Новини | от Петър Симеонов | минути време за четене |
Игри на нерви и сблъсък на титаните в четвъртфиналите днес

Опциите за бонуси на WINBET допълват удоволствието от битките за място във финалната четворка

След някои изненадващи резултати в осминафиналите на първенството на Стария континент по футбол, в които бяха детронирани досегашните шампиони Португалия и фаворитите Франция и Германия, идва ред на четвъртфиналите. В следващата фаза има място за само четири отбора и в следващите два дни ще разберем дали това първенство може да стане още по-шокиращо. 

WINBET продължава да предлага допълнителни възможности за регистрираните потребители на сайта winbet.bg. Специални бонуси, в зависимост от изхода от срещите, очакват играчите с квалифициращ залог за мачовете от поне 20 лв. и минимален коефициент от 1.30, поставен преди началото на срещата. Бонусите включват безплатни завъртания за избрани игри на сайта и безплатни залози за LIVE Казино. Важно е да се знае, че няма значение на какъв пазар за мача е поставен залогът и дали е печеливш, за да бъде получен бонуса. За целите на бонусите от значение ще бъде резултатът в редовното време на мача, като евентуалните продължения и дузпи няма да бъдат взети под внимание.

⚽ Всички промоционални предложения на WINBET за първенството на едно място. ⚽

Швейцария ще посрещне Испания в една истинска битка на нерви между два отбора, на които им трябваха повече от 90 минути, за да решат нещата в своя полза в осминафиналните си мачове. И ако Испания изглежда като естествения фаворит в тази среща, но въпросът дали Швейцария може да повтори това, което причини на Франция си е съвсем валиден. За регистрираните потребители на winbet.bg с квалифициращ залог, WINBET предлага бонус от до 50 безплатни завъртания за играта Helloween в случай на победа на Швейцария и бонус от до 50 безплатни завъртания за играта Kashmir Gold в случай на победа на Испания. 

И да поясним: победа за един от двата отбора в рамките на редовните 90 минути игра носи сигурни 20 безплатни завъртания за съответната игтра. Ако в мача бъде вкаран автогол, това ще добави 10 безплатни завъртания към бонуса. Ако бъде отсъдена дузпа, това ще добави още 10 завъртания към бонуса и същото ще се случи и ако бъде даден червен картон, като няма значение в полза на кой отбор са направени тези отсъждания. Равенство в редовното време ще означава, че бонуси няма да бъдат присъждани.

Всички подробности за това предложение. 

Безспорно, късният мач в петъчната вечер между Белгия и Италия е по-очакваното събитие. След като прегази съперниците си в групата и отстрани европейския шампион Португалия в осминафинала, Белгия ще опита да повтори същото и срещу Италия. Много е вероятно обаче да се наложи да го направи без контузените Кевин де Бройне и Еден Азар. Италия пък има какво да подобрява в играта си след тежкия и крайно напрегнат мач срещу бойкия тим на Австрия. 

Равенство в редовното време изобщо не е изключено и WINBET предлага бонус от до 50 лв. в безплатни залози за играта Lightning Dice в секцията LIVE Kазино при такъв резултат. Квалифициращ залог за срещата ще донесе на играчите в winbet.bg сигурни 20 лв. за безплатни залози на играта и по още 10 лв. ако в срещата бъде даден червен картон, бъде отсъдена дузпа или бъде отбелязан автогол. Победа за един от двата отбора в редовното време ще означава, че бонуси няма да бъдат присъждани. 

Всичкo важно за това предложение.

⚽ Предвижданията на WINBET за четвъртфиналите в първенството. ⚽

Бонусите за тези срещи ще бъдат заредени в игралните профили на потребителите на winbet.bg с квалифициращи залози до един час след края на  w  и потребителите имат 24 часа да ги употребят. Няма допълнителни условия за усвояването на евентуални парични печалби от бонус игрите и потребителите могат да разполагат с тях както пожелаят. 

Тагове
Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.