Вие сте тук:

US OPEN:
Има ли Серина Уилямс сили за още една бомба?

Турнирът на WINBET продължава

#

На US Open ще има нова шампионка и това бе най-очакваното развитие на нещата. Ема Ръдукану прелетя като метеор през Ню Йорк миналата година, но „случайност” изглежда е най-точното описание на титлата ѝ. 

До определяне на наследничката ѝ има още повече от седмица, а дотогава вниманието ще бъде съсредоточено върху последните мачове в кариерата на Серина Уилямс. Във втори кръг пенсиониращата се американка среща световната № 2 Анет Контавейт в един от възловите мачове в специалния турнир с общ награден фонд 15 000 лв. на сайта winbet.bg.

Турнирът на WINBET ще се проведе в периода 29 август – 11 септември. За участие в него клиентите на сайта winbet.bg е необходимо да направят печеливш залог, предварителен или „на живо”, върху поне един мач от US Open. Ограничения за минимална сума, коефициент и брой на поставените залози няма. Приемат се както единични, така и множествени залози (без системи), като залози, уредени с функцията кеш-аут, също ще са валидни за участие в турнира.

Печелившите залози за мачовете от US Open ще носят на клиентите на WINBET точки, изчислени като произведение от нетната печалба на поставения залог и коефициентът, при който той е поставен. Класирането в турнира се формира спрямо общия брой точки на всеки един участник в него, като ще има дневни класирания и генерално класиране. 

В дневното класиране участват клиентите на сайта с уредени залози в рамките на съответния ден, като десетимата участници с най-голям брой точки за деня ще получат премия от по 100 лв. В генералното класиране участват всички клиенти на WINBET, които са спечелили точки за целия период на турнира, като победителят ще поучи премия от 500 лв. класираният на второ място  – 300 лв., а клиентът заел третата позиция ще спечели премия от 200 лв. 

Серина играе последния турнир в кариерата си и затова всеки неин мач се третира едва ли не като събитието на годината. Организаторите на US Open имат крещяща нужда от целия шум, защото при положение, че в съседство върви серия между двата най-добри отбора в бейзбола през този сезон (Лос Анджелис Доджърс и Ню Йорк Метс) малцина в Ню Йорк ги интересува за ставащото на Флъшинг Медоус.

Уилямс очаквано би Данка Ковинич в първия кръг (6:3, 6:3), но второто препятствие е далеч по-трудно. Поне на книга. Естонката Контавейт е № 2 в световната ранглиста и държи тази позиция почти непрестанно през последните пет месеца, но от началото на май тя само два пъти премина втори кръг на турнир, а на твърди кортове балансът ѝ преди Ню Йорк бе три победи и три загуби. Контавейт минава за фаворит в мача с коефициент от WINBET 1.41*, но 3.00 за Уилямс е крещящо предизвикателно. „Серина Уилямс да спечели сет – Да” за 1.80 и „Серина Уилямс брой геймове над 9.5” за 1.75 са добри предложения, както и „Брой геймове – над 19.5” за 1.62.

С отпадането на четири от първите 16 поставени (Симoна Халеп, Даря Касаткина, Ема Ръдукану и Елена Остапенко), Ига Швьонтек остана единствената с едноцифрен коефициент за шампионка. Залози за полякинята се приемат при 4.15, а следващата Кори Гоф е с 10.75. При представянето на полякинята в първия ѝ мач с Джазмин Паолини (6:3, 6:0) инвестицията си струва, но пък и Гоф (6:2, 6:3 срещу Леолия Жанжан) бе впечатляваща.

Традицията в Ню Йорк показва, че втори кръг рядко носи проблеми на фаворитките. Но има два мача с потенциал за динена кора: Кая Канепи – Арина Соболенко (коефициент на WINBET за победа на Канепи 2.76, а тя води и с 2:0 в преките мачове) и Гарбине Мугуруса – Линда Фрухвиртова (Мугуруса е минавала втори кръг на US Open само два пъти от девет участия, а шансовете за победа на чехкинята са оценени на 2.53).

Не се чака изненада в двубоите Кристина Букша – Даниел Колинс („Даниел Колинс -3.5 гейма” за 1.75 е добър избор) и Вероника Кудерметова – Марина Заневска („Вероника Кудерметова -4.5 гейма” се предлага за 1.61).

А някой си избере да залага на срещата Беатриз Адад Мая – Бианка Андреску, трябва да има предвид, че шампионката от Роджърс Къп през 2019 г. има девет поредни победи срещу левичарки и тази серия продължава вече над три години. Шансовете за победа на Андреску WINBET оценява на 1.98.

#

Награди за 10 000 000 лева и медали от чисто злато в новата WINBET Бонус игра

Бонуси и нови възможности за печалба за всички до края на септември
Григор Димитров (сн. AL BELLO /Getty Images via AFP)

При мъжете Григор Димитров довърши започнатото на „Уимбълдън” и се разправи със Стийв Джонсън (6:3, 6:2, 6:2). Във втория кръг го чака друг американец – Брандън Накашима, когото победи през май на „Мастърс”-а в Рим. Представителят на домакините бе в серия от три поредни загуби преди успеха срещу квалификанта Павел Котов в първи кръг. Накашима отпадна във втори кръг при всяко свое участие в Ню Йорк до момента и Григор е длъжен да удължи тази негова серия. Победа за 

първата ни ракета WINBET предлага при коефициент 1.70.

Стефанос Циципас и Тейлър Фриц бяха единствените от първите десет поставени, които отпаднаха на старта тази година. В резултат коефициентите за шампион не се промениха особено. Водачът Медведев слезе до 2.90, Надал – до 4.10, Алкарас – до 5.50, а Кириос се предлага в момента при 8.00. По думите си е „абсолютно изчерпан”, но дали си струва да му се вярва е въпрос на личен избор на всеки залагащ.

Австралиецът среща Бенжамен Бонзи в сряда и мачът е нелесен за прогнозиране. Бонзи нямаше спечелен мач на твърди кортове това лято и изведнъж избухна през миналата седмица с четвъртфинал в Уинстън-Сейлъм. „Бенжамен Бонзи да спечели сет – Да” е оценено на 1.75, но „Точен резултат 3:0 за Кириос” при 2.01 е добра алтернатива.

След неочакваните проблеми срещу Оскар Оте, най-логичното за Яник Синер е да се справи на бърза ръка с Кристъфър Юбенкс. За миналия през квалификациите американец това ще е пети мач за една седмица, а на такова ниво има сериозна липса на опит. Победа за Синер WINBET предлага при коефициент 1.08, а „Точен резултат 3:0 за Синер” за 1.61.

Но не всички квалификанти са обречени. Брандън Холт след елиминацията на Тейлър Фриц среща съперник, за когото клеят е основно местообитание. Педро Качин мина през буквално седемте кръга на ада, за да елиминира Аляж Бедене в първи кръг, но шансовете му в сряда са нищожни. Победа за Холт е оценена на 1.55.

А за Ибин У и Нуно Боржес залогът е не само място в третия кръг, но и предполагаем мач на централния корт срещу шампиона Медведев. Боржес е специалист на клей, докато У играе изцяло на твърди кортове, пък е и в серия от 14 поредни спечелени мача (титли на „Чалънджър”-и в Рим и Индианаполис и успешно минаване през квалификациите). Китаец в трети кръг на US Open звучи екзотично, но У е човекът! Коефициентът на WINBET за негова победа днес е 1.34, а „Ибин У -4.5 гейма” се предлага при 1.79.

*Коефициентите са валидни към 15:00 ч. на 31 август 2022 г. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: TIMOTHY A. CLARY / AFP

Прочетено: 139
[ufc-fb-comments]

Winbet online е регистрирана търговска марка на „Уин Бет Онлайн“ ЕООД (ЕИК: 203294705), чиято дейност като организатор на хазартни игри онлайн подлежи на регулация от Националната агенция за приходите и е лицензирана съгласно Закона за хазарта със следните лицензи: Удостоверение № 000030-2124 от 14.03.2023г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на игри в игрално казино, издаден с Решение № 000030-6257 от 29.06.2015 г. на ДКХ; Удостоверение № 000030-1750 от 21.02.2022 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета, издаден с Решение № 00030-8099 от 22.07.2016 г. на ДКХ и Удостоверение № 000030-1749 от 21.02.2022 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху случайни събития и залагания, свързани с познаване на факти, издаден с Решение № 000030-11140 от 29.09.2017 г. на ДКХ.

Адрес: България, гр. София п.к. 1799, ж.к. „Младост 2“, ул. „Свети Киприян“, 44 A