Достигането на полуфиналите на Европейското първенство за младежи до 21 г, класира ИспанияУкрайна и Израел на олимпийските игри в Париж догодина. Англия няма право да играе там, но пък „Трите лъва“ продължават да мачкат всичко по пътя си. Следваща им спирка по пътя към титлата са Израел, с които островитяните вече веднъж се разправиха.

Разликата между двата тима е лесна за откриване. Англия спечелиха четири поредни победи с обща голова разлика 7:0. Израел вкараха два гола за 390 минути дотук, но пък вратарят им Даниел Перец спаси общо три дузпи и тактиката им „всички отзад и дебнем на контри“ дотук върви. 

Проблемът е, че единственият отбор, срещу когото не сработи, бе точно Англия. Антъни Гордън и Емил Смит-Роу бяха точни в първата среща, която се игра в адската жега в Кутаиси. Сега в Батуми англичаните ще имат доста по-приятни и прохладни условия да натикат съперника си в наказателното му поле. 

Сайтът winbet.bg предлага победа за Англия при коефициент 1.40*, който е вторият най-нисък за който и да било отбор дотук на шампионата. Както всеки мач на Израел, и този не вещае резултатност. „Брой голове под 2.5“ е оценено на 1.86, „Двата отбора да отбележат – Не“ – на 1.61, а в продължение на традицията е „Израел брой голове под 0.5“ за 1.80.

СУПЕР ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

⚽ Да отбележи по всяко време: Емил Смит-Роу – 3.80
⚽ Ще има ли отстраняване с дузпи: Да – 10.00
ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

⚽ Победа за Англия и Двата отбора да отбележат: Да – 4.15
⚽ Двете полувремена над 1.5 гола: Да – 6.25
⚽ Брой голове във всичко мачове: Над 5.5 – 2.10
⚽ Всички отбори да отбележат гол: Да – 4.65

И този мач имаше предишно издание на първенството. Точно преди седмица испанците изравняваха на два пъти и попадението на Абел Руис в 90-ата минута подели точките и ги направи победители в групата. Но тимът на селекционера Санти, с изключение на мача с Румъния в първия кръг, показва доста пробойни в защита. 

Звездата на Украйна Михайло Мудрик направи дебюта си на първенството срещу Франция в неделя (3:1) и присъствието му бе вдъхновяващо. А щом без него „Ла Фурия“ бе притисната в първия мач, нищо не изключва още по-позитивна развръзка за младежите на Украйна.

Коефициентите на WINBET са на страната на Испания – 1.75 за победа срещу 4.00 за равенство и 4.50 за успех на Украйна, но нито 

един от тези резултати не е изключен. За разлика от другия полуфинал, тук не би трябвало да липсват попадения. „Брой голове над 2.5“ се предлага за 1.83, а 1.82 за „Двата отбора да отбележат – Да“ определено си струва.

СУПЕР ЗАВИШЕН КОЕФИЦИЕНТ:

⚽ Да отбележи по всяко време: Серхио Камейо – 3.50
ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

⚽ Победа за Испания и Двата отбора да отбележат: Да – 3.90
⚽ Двете полувремена над 1.5 гола: Да – 5.75

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.