Клиентите на водещия български гейминг оператор WINBET, които са абонати на мобилните услуги на А1, вече могат да депозират средства за игра на winbet.com чрез своята сметка към телекома.

За да се възползват от услугата, регистрираните потребители на winbet.com трябва да изберат опцията „Депозит чрез А1“, да посочат предпочитаната сума на депозита и да въведат телефонния си номер, след което да потвърдят депозита чрез 6-цифрения код, който ще получат със SMS на своя телефон. Стойността на направения чрез услугата депозит за игра се добавя към месечната фактура на абоната на А1.

Депозитът чрез сметка в А1 може да бъде на стойност 10, 20 или 30 лева, като при депозит от 30 лева, потребителят ще получи и еднократен бонус от още 15 лева в своята сметка за игра. 

„С новата услуга „Депозит чрез А1 сметка“ ние разширяваме възможностите за любителите на качественото онлайн забавление и им предлагаме още един удобен, бърз и сигурен начин за депозиране на средства. Работим по разширяването на възможностите на услугата и се надяваме скоро да можем да я предложим и за абонати на други мобилни оператори в страната“, коментира маркетинг мениджърът на WINBET г-жа Десислава Колева-Иванова.