Предвижданията на WINBET за третите мачове в групите

Бразилия единствена е със стопроцентов актив на Копа Америка 2021, но домакините почиват в третия кръг и ще почакат, за да узаконят мястото си на четвъртфинал. Което пък дава възможност на Колумбия и Аржентина при победи първи да се класират за фазата на директните елиминации. 

Предложенията на WINBET за срещите от Копа Америка са на сайта winbet.bg.

Венецуела – Еквадор: Еквадор фаворит в мач, в който много попадения не се чакат

Венецуела бяха доста авантюристични в защита срещу Колумбия, но вратарят Фаринес имаше невероятен ден и спаси точката. Която може да се окаже безценна за продължаването напред. Еквадор близаха цяла седмица рани след поражението от Колумбия и следващите два кръга ще са решителни за излаза им на четвъртфинал. Венецуела не са печелили срещу този съперник от десет години, като в този период балансът е 0-3-3 с голова разлика 4:11. И разбираемо, Еквадор е фаворит с коефициент на WINBET за победа 1.71. Интерес предизвиква още „Общ брой голове под 2” за 2.00 и „Венецуела общ брой голове под 0.5” за 1.90.

Колумбия – Перу: Перу със само една победа в последните 21 месеца

Хиксът с Венецуела едва ли ще попречи на класирането на Колумбия на четвъртфинал и това може да стане още тази нощ. „Трикольорите” нямат загуба през 2021-а, докато Перу е на противоположния полюс – един успех в последните десет мача и почвата под краката на селекционера Рикардо Гарека се размекна сериозно. Колумбия е очевиден фаворит в Гояния и при баланс в последното десетилетие 6-4-0, 14:2, коефициент 1.67 за нов успех е разбираем. Както и „Перу общ брой голове под 0.5” за 1.90. Все пак „червено-белите” вкараха в само един от последните си пет мача.

Уругвай – Чили: Уругвай още не са се разписали през 2021 г.

Уругвай не са вкарвали гол през тази година, а на Копа Америка вече 271 минути не са намирали пътя към противниковата мрежа. Стряскащото е, че „урусите” дори не отправиха точен удар към вратата на Аржентина и участието им в турнира започна доста конфузно. Докато за трите точки Чили вкараха веднъж на Боливия, но само до почивката пропуснаха половин дузина чисти положения. В третия кръг може би е рано за сметки, но за да избегне бразилския поток, Уругвай има нужда от хикс. Проблемът е, че такъв резултат между двата тима не е имало вече в осем мача през последните десет години. Равенството WINBET оценява на 3.45, а за продължаване на сушата „Уругвай под 0.5 гола” можете да залагате при 3.40.

Аржентина – Парагвай: Парагвай без загуба от Аржентина в четири поредни мача

Победата класира Аржентина предсрочно за четвъртфиналите, но трите точки имат и цената на почти сигурно избягване на Бразилия чак до финала. Двукратните световни шампиони все още не разчитат на Агуеро, но триото Меси-Мартинес-Гонсалес показа супер синхрон срещу Уругвай при победата с 1:0. Парагвай почиваха през седмицата и насочиха подготовката си изцяло към мача в понеделник. „Гуараните” са невероятно крив съперник и откакто бяха размазани 6:1 на полуфинала на турнира през 2015 г. имат победа и три равенства срещу Аржентина. Все пак Аржентина е фаворит и коефициентът на WINBET за победа на Меси & Co. е 1.54. Но при модерната история в това съперничество „Двоен шанс равенство или Парагвай” за 2.33 не е за подценяване.

*Коефициентите са валидни към 6:00 ч. на 20 юни 2021 г. за актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.