България и Бразилия ще сложат точка на турнира в София от мъжката волейболна Лига на нациите. На книга, южноамериканците са фаворити в мача, преди който и двата отбора страдат от контузии на ключови играчи. С тази среща приключва и промоцията на БОНУС ВОЛЕЙБОЛ на сайта winbet.bg.

За да участват в нея, активните потребители на WINBET е необходимо да направят единичен залог „На Живо” на стойност минимум 20 лв. с коефициент поне 1.30 на мач на България от турнира в София.

В случай на губещ залог за България, всеки клиент с квалифициращ такъв ще получи по 20 лв. бонус за безплатен залог на събитие от секции „Спорт” или „На Живо” на сайта winbet.bg.

Клиентите на WINBET с квалифициращ залог за всеки от четирите мача в промоцията, ще получи допълнителен бонус – 80 безплатни игри на казино играта Fast Money.

България очаквано загуби в събота от САЩ с 1:3 и очаквано оказа сериозна съпротива. Най-младият тим в тазгодишната Лига на нациите се осмели да предизвика един от най-силните отбори в света, но плати висока цена за дързостта.

Разпределителят Георги Сеганов и централният блокировач Светослав Гоцев напуснаха с контузии и участието им срещу Бразилия е под въпрос. Сеганов травмира коляно в средата на последния гейм, а Гоцев получи удар в бедрото при блокада в третата част и макар че се завърна за кратко, догледа мача от пейката.

За разлика от нашите, бразилците почиваха в събота. Гостите стоят на седмо място във временното класиране с 12 точки, а на турнира в София загубиха с 0:3 от Полша и победиха с по 3:0 Сърбия и Иран. Но последният успех бе съпътстван от тежката контузия на Алан Соуза. Избраният за MVP на Световната купа през 2019 г. скъса ахилес при опит за изпълнение на сервис и няма да играе повече този сезон.

Но дори и без Алан, Бразилия има необходимите ресурси, докато травмите при нашите са по-трудни за преодоляване. Което си видя нагледно срещу САЩ. Без Гоцев блокадата изчезна напълно, а атаката в центъра спря да функционира. А без Сеганов нападенията станаха по-лесни за разгадаване и мач, който спокойно можеше да донесе поне точка, бе загубен.

Затова преди да се поставят залози на Бразилия – България задължително трябва да се потърси информация за състоянието на двамата ни титуляри. Шансовете на Гоцев да играе са нелоши, но в мач, който влиза по-скоро в графата „Програмирани загуби”, Сеганов може и да бъде спестен.

Бразилия е фаворит на WINBET с коефициент за победа 1.12* срещу 5.75 за България. Но за разлика от аристократичното поведение на САЩ, южноамериканците обичат да задушават и дори унижават съперници, които им отстъпват по класа. И за съжаление в момента между България и Бразилия съществува сериозна пропаст в качеството.

В трите издания на Лигата на нациите нашите имат една победа и две поражения срещу неделните си опоненти, от които загубиха и решителния мач за класиране на олимпийските игри в Токио през август 2019 г. във Варна. По тази причина, а и заради вероятното отсъствие на Сеганов,  „България да спечели гейм – Не” за 2.05 изглежда разумен избор. Също както „Бразилия -13.5 точки” с коефициент 1.83 и „Брой точки под 170.5”, оценено на 1.90. В крайна сметка няма нищо нихилистично в това, да се залага срещу нашите. Просто правилата на промоцията на WINBET дават достатъчна подсигуровка.

*Коефициентите са валидни към 8:30 ч. на 26 юни 2022 г. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.