Елитната дивизия на аржентинския футбол, Лига Професионал, е най-раздутата в света. С 28 отбора в нея, кръгът обикновено продължава по една седмица. Двайсет и първият кръг потегля с дерби за място в Копа Либертадорес  между четвъртите Естудиантес и стоящите точно пред тях в таблицата Сан Лоренсо .

Отбор като Сан Лоренсо трудно се намира. Гостите са пуснали седем гола за 20 мача, а в същото време с 19 отбелязани са заработили 37 точки! Иначе казано, ъндърите в техните мачове са задължителни за преследване.

Естудиантес се изхитриха да паднат от слабаците Колон в миналия кръг и в момента мястото им шестицата започва да изстива. Още една грешна стъпка ще означава, че в остатъка от сезона тимът от Ла Плата ще играе ролята на догонващ.

В този мач всички прогнози започват с „Брой голове под 1.5“, предлагано от сайта winbet.bg за 2.10* и включват „Двата отбора да отбележат – Не“ за 1.55. Защитата на гостите просто предизвиква да се мисли за „Естудиантес брой голове под 1“ за 1.80. Но пък нападението им скоро ще навърти 400 минути без гол, тъй че „Точен резултат 0:0“ за 5.25 буди внимание.

Мач за отлепяне от местата на дъното. С три точки от последните си седем мача, Тигре са 20-и, което е пет места пред съперниците им. И двата отбора са безнадеждно изостанали от местата за Копа Либертадорес и единствената цел за всеки от тях е оцеляването.

Тигре са и с нов треньор, Хуан Сара, след уволнението на Диего Мартинес, докато Велес Сарсфийлд нямат постоянен такъв след оставката на ветерана Рикардо Гарека.

Казаното по-горе за предпазливия подход важи напълно и тук. В този троен отвсякъде мач, предимството в коефициентите на WINBET е за домакините 2.28 срещу 3.45 за победа на гостите и 3.00 за подялба на точките, която определено устройва и двата отбора. „Брой голове над 1.5“

със ставка 1.50 при защитите на двата отбора не следва да е проблем, но аржентинското първенство рядко предлага висока резултатност.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.