Кубрат Пулев е уверен в своята победа в мача за световната титла по бокс – тежка категория срещу Антъни Джошуа на 12 декември в Лондон и отправи ново предизвикателство към своя опонент.

„След като го победя, го предизвиквам да дойде в България, да дойде на Белмекен, да види как сме се подготвяли, да види защо има такава сила в нас, българските спортисти“, казва Пулев в ново видео, публикувано във фейсбук страницата на WINBET, официален партньор на Кубрат за срещата.

Когато той изкачи върха Зъбчето, който всеки един спортист изкачва, когато е на Белмекен, защото е изключително приятно и зареждащо, тогава ще осъзнае защо съм го победил“, допълва Кобрата във видеото, което може да бъде видяно в официалните канали на WINBET в YouTube и Vbox7.

Преди броени дни, в интервю за WINBET, Пулев вече обяви, че очаква да победи с  „красив нокаут“ в някой от по-късните рундове от мача.

Междувременно, WINBET обяви и своята първа специална промоция за предстоящия двубой в Лондон. Всички клиенти на www.winbet.bg, които направят залози за срещата преди нейното начало, ще могат да се възползват от до 50 лв. бонус средства за залагания при загубен залог за победа на Кубрат. Предложението е валидно за нови и настоящи клиенти, а пълните правила и условия на промоцията са публикувани тук.