Късметлия от Варна спечели Mercedes-Benz GLS 400 в GRANDE Bonus играта на игрални зали WINBET
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

BREAKING NEWS: Късметлия от Варна спечели Mercedes-Benz GLS 400 в GRANDE Bonus играта на игрални зали WINBET

Паричните премии в играта достигнаха обща стойност от 300 000 лв.

22 март 2022 | Новини | минути време за четене |
Късметлия от Варна спечели Mercedes-Benz GLS 400 в GRANDE Bonus играта на игрални зали WINBET

Щастлив клиент на WINBET от Варна спечели Голямата награда в GRANDE BONUS играта на игрални зали WINBET в неделната нощ и ще управлява лек автомобил Mercedes-Benz GLS 400.

Най-популярният телевизионен водещ на България, Димитър Рачков, и моделът, инфлуенсър и риалити звезда Златка Димитрова асистираха в тегленето на Голямата награда и на последните парични премии в играта за общо 50 000 лв.

В продължилата няколко месеца GRANDE Bonus игра бяха раздадени награди на обща стойност 300 000 лв. сред клиентите на избрани игрални зали WINBET в цялата страна.

В зависимост от своята игрална активност, клиентите на игралните зали на WINBET печелиха талони за участие в разпределението на призовете в GRANDE Bonus играта, като различните видове игри в игралните зали WINBET, както и спечелването на mystery bonus и джакпоти носиха различен брой талони за участие.

Приятните изненади и възможности за допълнителни печалби за клиентите на игралните зали WINBET няма да приключат с финала на GRANDE Bonus играта. Още на 1 април започва новата инициатива WINBET Cards Mania, която ще предложи на клиентите на игралните зали на компанията седмична обединена бонус игра 4 Jackpots.

Посетителите на игралните зали WINBET ще могат да участват и във всекидневни локални бонус игри във всяка зала, а скреч-манията Lucky Cards ще предлага награди четири пъти седмично на най-активните клиенти на игралните зали WINBET.

Пълна информация за правилата и условията на новата инициатива WINBET Cards Mania ще бъде налична в игралните зали на WINBET от 1 април.

Тагове