Броени часове след отварянето на игралните зали на WINBET в цялата страна, щастлив посетител на зала в София спечели 202 700 лв. от играта Frog Story. Печалбата е бонус от играта и е реализирана в залата на WINBET в столичния квартал „Люлин“. 

След дълъг период на принудително затваряне във връзка с мерките срещу пандемията от covid-19, от 6:00 часа днес, всички игрални зали на WINBET в цялата страна отново отвориха врати за клиенти, при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки и с временно работно време от 6:00 часа до 23:00 часа.

Пълна информация за местоположението на игралните зали на WINBET и локалните джакпоти е публикувана тук. В обектите е разрешена максимум 50% заетост на наличните места. Носенето на предпазни маски в залите на WINBET е задължително както за персонала, така и за клиентите на обектите на марката. Навсякъде в залите са налични средства за лична дезинфекция, които са на разположение на всеки клиент, а съоръженията се почистват и дезинфекцират след всеки посетител.