Ранното отпадане от турнира в Монте Карло извaди Григор Димитров от Топ 30 на световната ранглиста и мястото му сред поставените в схемата на „Ролан Гарос“ започна да става леко въпросително.

Първата ни ракета има разположение три турнира за да се нареди сред първите 32-ама, а жребият за първия му мач на турнира в Барселона изглежда лесен.

Поставен под № 11 в Барселона, Григор започва директно от втори кръг. Емилио Гомес (120-и в ранглистата) вчера би Алберт Рамос-Виньолас за първия си спечелен мач от февруари насам. Напук на славата на тенисистите от родината си, еквадорецът е най-успешен на твърдите настилки и резултатите му на клей не са блестящи. Поредни мачове на червено Гомес няма спечелени от над година и половина, тъй че интрига в този мач не се очаква.

На сайта winbet.bg коефициентът за победа на Димитров е 1.07*, а „Григор Димитров -6.5 гейма“ се предлага за 2.15. Ако от последното лъха известен елемент на риск, „Григор Димитров брой геймове под 12.5“ за 1.57 изглежда резонно, защото Гомес няма навика да се забърква в тайбрекове, а и срещу опоненти от Топ 40 има една победа от 11 опита.

Но ако Григор изпита дори минимални затруднения срещу такъв съперник, въпросителните около него ще нараснат главоломно…

Мач от първия кръг на женския ITF Турнир в Монастир. Стаматова игра тук миналата седмица и спечели един мач, докато съперничката ѝ не се е появявала на корта от близо два месеца. В добавка, австралийката загуби всичките си мачове на твърди кортове през годината и в резултат потъна до № 1141 в световната ранглиста.

Резултатите на Юлия не са образец за постоянство, но в първи кръг обикновено не среща особени проблеми. Победа за Стаматова WINBET оценява на 1.57, което за близо 400 места разлика е доста висока стойност.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: IMAGO