Схемата се подреди великолепно за  Григор Димитров за турнира в Марсилия. Поставените в схемата изпопадаха и единствените по пътя на Григор към първия му финал в турнир от ATP от пет години насам са Хуберт Хуркач, когото победи миналата седмица в Ротердам, и старият му клиент Давид Гофен.

Но преди това първата ни ракета ще се изправи срещу левичаря от Нидерландия Хайс Брауер.

Брауер е № 116 в световната ранглиста, което е негов личен връх в ранглистата. В Ротердам нидерландецът хвърли бомба като отстрани световния № 9 Холгер Руне и достигна втория си АТР четвъртфинал.

Но извън родината си Брауер няма особени успехи. Най-голямото му предимство е лявата ръка, ала точно срещу такива тенисисти Димитров има отлична успеваемост – 70 победи срещу 43 загуби и четири успеха в последните пет двубоя изобщо. А пък срещу съперници извън Топ 100 на света спечели девет от последните си 13 срещи.

На сайта winbet.bg победа за Димитров се предлага при коефициент 1.25* срещу 4.33 за Брауер. И няма причина тя да не е в два сета. „Хайс Брауер да спечели сет – Не” е оценено на 1.70, „Григор Димитров -3.5 гейма” – на 1.55, а „Първи сет – Григор Димитров -1.5 гейма” – на 1.53.

Идея от WINBET

Мач от първия кръг в Марсилия. Тази година Фис вече спечели два турнира „Чалънджър”, а преди две седмици игра АТР полуфинал в Монпелие и се изстреля до рекордното в кариерата си място под № 117 в света.

Сафиулин е полуфиналист от Марсилия 2022 и ако не спечели този мач изпада от Топ 100 на света. Руснакът също има „Чалънджър” титла през тази година (в зала в Кобленц), но пък отстъпи миналата есен на Фис на турнир от същата категория в Лил с 2:6, 6:7. И както се вижда у дома стените наистина помагат.

WINBET предлага победа за Фис при коефициент 1.66 срещу 2.20 за Сафиулин. Добре известно е как французите се преобразяват пред собствена публика, затова победа за Фис може да бъде подкрепена с „Артюр Фис брой геймове под 13.5”

за 1.46, „Точен резултат 2:0” за 2.68 и „Артюр Фис -1.5 гейма” за 1.83.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Коефициентите са валидни към 6:00 ч. на 22 февруари 2023 г. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: Nicolas Economou/IMAGO