Дълги години в репертоара на феновете на ЦСКА челно място намираше песента „Олимпия, догодина пак ела!“. Наложи се да чакат 27 години, но в сряда Олимпия Любляна отново идват в България. Вярно, оригиналният клуб отдавна е в небитието, но прероденият е подпомаган от мощните инвестиции на Милан Мандарич, направил чудеса в английската Висша лига с Портсмут.

Олимпия станаха шампиони на Словения месец и половина преди края на първенството и пуснаха отрано титулярите си в почивка. Всичко в клуба в момента е концентрирано върху Шампионската лига. За треньор бе доведен португалецът Жоао Енрикеш, а през уикенда „зелените дракони“ пуснаха седем резерви при гостуването на Копер на старта на сезона в совенската Първа лига с цел основните футболисти да са свежи за гостуването срещу Лудогорец в Разград.

Олимпия отстраниха Валмиера в първия кръг след две победи с по 2:1. Резултатите лъжат, защото и в двата мача латвийските първенци вкараха късен гол, с който фризираха крайния резултат, но не промениха впечатлението, че бяха тотално надиграни.

В двете седмица от началото на сезона Лудогорец изглеждаха коренно различно. Безобразни при гостуванията на КФ Балкани (0:2) и Крумовград (1:3) и неудържими в ответния мача срещу Балкани (4:0) и в домакинството срещу Етър (5:0). Но в сряда за първи път ще срещнат стойностен съперник и ще проличи доколко адекватна е селекцията на „орлите“.

За мачовете с Олимпия от групата отпаднаха Мануел Шоу, Пипа и Рай Насименто. Техните места заемат новите попълнения Сон и Куадуо Дуа. Последният вкара 11 гола в 33 мача за Нюрнберг през миналия сезон, но независимо от подозрителния му коефициент на успеваемост, в Разград гледат на него като на месия.

Лудогорец минават за фаворити в сряда вечер и сайтът winbet.bg предлага тяхна победа при коефициент 1.62*. Равенството е оценено на 4.10, а пълен успех на гостите – на 5.75. Но всеки залог в полза на „орлите“ е свързан с неяснотата кое точно лице ще покажат на свой терен. Практиката им от години е в Разград да са на ниво, но всичко отвъд „Лудогорец -1 гол“ за 2.07 не е препоръчително.

При новите лица в защитата на Лудогорец и някои чудовищни вратарски грешки дотук, „Двата отбора да отбележат – Да“ за 2.08 не би учудило никого. „Брой голове над 2“ за 1.52 не подлежи на дебати, но освен ако не падне попадение от съблекалнята както с Балкани, „Първо полувреме – Брой голове под 1“ за 1.84 е логичната развръзка тук.

СУПЕР ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

⚽ И двамата вратари да направят спасяване и в двете полувремена: Да – 2.90
⚽ Двата отбора да извършат нарушение преди 09:59: Да – 1.70
⚽ Старши треньор или резерва (извън игра) да получи картон: Да – 3.25
⚽ Лудогорец да изпълни корнер от всеки ъгъл на терена: Да – 2.50
⚽ Дузпа в мача: Да – 3.00

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: Startphoto.bg