На българския шампион Лудогорец предстои протоколен реванш срещу Дъ Ню Сейнтс (ТНС) в Уелс, след който “орлите” трябва да узаконят класирането си за плейофа за влизане в групите на Лига Европа. Двубоят е начален час 20:30.

Преди седмица разградчани разгромиха своя съперник с 5:0 у дома и на практика обезсмислиха ответния мач. Поради тази причина наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев даде почивка на трима от титулярите си, които изобщо не отпътуваха за Уелс. Това за Антон Недялков, Жордан Икока и Абел Анисе. 

Специалистът призна, че ще даде шанс за изява на част от футболистите, които до този момент са получавали по-малко възможност за игра. Вероятно на вратата ще започне Ренан, а пред него в защита Станислав Манолев, Рафаел Форстър, Козмин Моци и Сисиньо. В халфовата линия – Светослав Дяков, Стефан Баджи и малко по-напред Дан Битон. По крилата Джоди Лукоки и Вандерсон, а в атака Якуб Шверчок.

През уикенда Лудогорец имаше тежък двубой срещу ЦСКА в Разград. Двата отбора не успяха да си отбележат гол, но това бе достатъчно шампионите отново да излязат на първо място във временното класиране на Първа лига. 

Отборът на ТНС нямаше друг двубой след разгрома с 0:5 от Лудогорец.  

Българският тим отново е фаворит, като коефициентът за нова победа на Лудогорец в Winbet e 1.54. Ставката за равенство е оценена с 4.30, докато “единицата”се котира с 5.60