Вие сте тук:

ФУТБОЛ - ОКОЛО СВЕТА:
Мач за титлата в Шанхай, гол-гол във Филаделфия

WINBET с множество атрактивни предложения за мачове от цялата планета

Пряк сблъсък за титлата в Китай, оувър в Индия, гол-гол в Арука и Филаделфия – тези и още добри предложения за футболни залози от цялата планета в края на седмицата ще ви представи WINBET.

НА ФОКУС:

КИТАЙ – СУПЕРЛИГА: Шанхай Порт – Шандонг Тайшан

ПОРТУГАЛИЯ – ПРИМЕЙРА: ФК Арука – Морейрензе

ДАНИЯ – СУПЕРЛИГЕН: Мидтиланд – Лингби 

ИНДИЯ –СУПЕРЛИГА: Керала Бластърс – Одиша

САЩ – MLS:  Филаделфия Юниън – Ню Ингланд Революшън

КОЛУМБИЯ – ПРИМЕРА А: Атлетико Уила – Индепендиенте Санта Фе

#

Черно море ще станат есенни шампиони

Загуба за Локо Пловдив в Бистрица, чиста победа за ЦСКА

КИТАЙ – СУПЕРЛИГА: Шанхай Порт – Шандонг Тайшан

Шанхай Порт биха си осигурили титлата в Китай дори и с равенство срещу втория в класирането Шандонг Тайшан. Като се има предвид огромната важност на този сблъсък и очакваната по-предпазлива стратегия за мача на домакините, по-добре е да се търси успех на „Най-резултатно полувреме – 2ро полувреме“. Това, че Шанхай са вкарвали след почивката на последните си осем домакинства, също говори в полза на тази теза, а коефициентът на winbet.bg е 2.10*.

ПОРТУГАЛИЯ – ПРИМЕЙРА: ФК Арука – Морейрензе

„Двата отбора да отбележат – Да“ (1.85) е препоръчителният вариант в този сблъсък, като предишните му пет издания са предложили тази развръзка. И докато Арука са скарани с „чистите мрежи“, Кристо Гонсалес и Рафа Мухика често ги измъкват с попаденията си. Морейрензе също тръгнаха към серия от мачове гол/гол, така че този пазар изглежда логичен.

ДАНИЯ – СУПЕРЛИГЕН: Мидтиланд – Лингби

Предвид факта, че Мидтиланд са в супер форма и вкарват голове след почивката вече в седем поредни мача, а Лингби паднаха два пъти поред без дори едно попадение на сметката си, има един разумен подход към тази среща. Това е „2-ро полувреме – Победител: Мидтиланд“ на 1.87, което спокойно може да се гарнира с „2-ро полувреме – Мидтиланд – Чиста мрежа“ на 1.50.

ИНДИЯ –СУПЕРЛИГА: Керала Бластърс – Одиша

Одиша са сред майсторите на оувърите в Индия, което показват последните им четири официални мача изобщо и последните им пет навън. Като прибавим и това, че с такава развръзка са пет от предните им седем преки сблъсъка с Керала Бластърс, нещата отиват по каналния ред към „Брой голове – Над 2.5“ с доста приличната ставка 1.70.

Някак логично, един от най-сигурните гол-гол мачове по цялата планета за този уикенд ще се играе в Града на братската любов. И в мачовете на Филаделфия Юниън, и в тези на Ню Ингланд Революшън, и в преките им сблъсъци, този изход силно преобладава, често съпроводен и с оувър. Хулиан Каранса и Даниел Газдаг са под пара за домакините, а същото може да се каже и за голаджията на гостите Карлес Хил. „Двата отбора да отбележат – Да“ се оценява на 1.57, което е напълно достатъчно за промоцията Бонус колонка.

Тук се противопоставят умението на Атлетико Уила да стигат до попадение преди почивката у дома (четири мача поред) срещу невъзможността на Индепендиенте Санта Фе да опазят мрежата си „чиста“ навън (цели 18 поредни визити). При това коефициентът за „1-во полувреме – Атлетико Уила – Брой голове Над 0.5“ е доста впечатляващ – 2.25.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: AFP

Прочетено: 119
[ufc-fb-comments]

“Уин Бет Онлайн“ ЕООД (ЕИК: 203294705) е организатор на хазартни игри онлайн чрез интернет сайт www.winbet.bg, чиято дейност подлежи на регулация от Националната агенция за приходите и е лицензирана съгласно Закона за хазарта със следните лицензи: Удостоверение № 000030-9986 от 01.12.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на игри в игрално казино, издаден с Решение № 000030-6257 от 29.06.2015 г. на ДКХ; Удостоверение № 000030-5946 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета, издаден с Решение № 000030-8099 от 22.07.2016 г. на ДКХ и Удостоверение № 000030-5944 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху случайни събития и залагания, свързани с познаване на факти, издаден с Решение № 000030-11140 от 29.09.2017 г. на ДКХ.

Адрес: България, гр. София, ж.к. „Младост - 2“, ул. „Свети Киприян“, 44 A, ет. 1.