Вие сте тук:

ЕВРО 2024 - КВАЛИФИКАЦИИ:
Малко голове в Словакия, Испания с минимална победа в Грузия

Супер завишени и завишени коефициенти от WINBET за избрани двубои

Кристиано Роналдо иска да продължи наказателната си голова акция за Португалия и срещу Словакия в сблъсъка на лидерите в група J, в която изненадата Люксембург посреща Исландия. Испания пък гостува на неочаквано намиращите се пред тях в група А Грузия.

Тези са акцентите в програмата от мачовете от квалификациите за Евро 2024, предвидени за петък, a WINBET предлага завишени коефициенти за избрани срещи от програмата за петък. Естествено.

НА ФОКУС:

ЕВРО 2024 – КВАЛИФИКАЦИИ: Словакия – Португалия

ЕВРО 2024 – КВАЛИФИКАЦИИ: Грузия – Испания

ЕВРО 2024 – КВАЛИФИКАЦИИ: Люксембург – Исландия

#

Промоциите на WINBET за ранно изплащане зарадваха стотици любители на футболните залози

Промоциите за ранно изплащане при два гола до 33 минута на срещата и два гола разлика бяха приятно допълнение към забавлението от спортните залози

Словакия ще опита да свали лидера в групата Португалия от върха във временното класиране с евентуална победа в Братислава. „Соколите“, водени от италианския селекционер Франческо Калцона, имат 10 точки в момента, с две по-малко от иберийците. Домакините са с три поредни победи в групата и без поражение в последните седем официални и контролни срещи. Проблемът за тях обаче е в съперника…

Гостите, тренирани и селектирани от Роберто Мартинес, са с четири от четири победи в група J и логично водят в таблицата с пълен точков актив. Нещо повече: вкарали са цели 14 гола (осем от тях дело на Кристиано Роналдо и Бернардо Силва), а не са получили все още нито един! Освен това все още нямат поражение от словаците в досегашните четири сблъсъка срещу тях (три победи и равенство), два от тях на чужд терен.

Португалия са огромният фаворит и тяхната победа на сайта winbet.bg е с коефициент 1.45*, който е квалифициращ за промоцията Бонус колонка, а тази за Словакия е оценена на цели 7.75 при 4.50 за равенство.

Кристиано Роналдо изглежда двойно мотивиран при всяко свое завръщане по европейските терени след подплатеното с купища петродолари изгнание в Саудитска Арабия и в квалификациите за Евро 2024 вече има пет точни попадения. WINBET предлага супер завишен коефициент CR7 да се разпише по всяко време – 2.08, който изглежда чудесен като стойност, въпреки наличието на бранител като Милан Шкриняр и вратар като Мартин Дубравка насреща.

„Брой голове – Под 2.5“ (1.97) е друг реалистичен залог, въпреки очакванията за гол на Роналдо. Все пак след малко повече от месец в Португалия предстои вторият сблъсък между тези противници, така че момчетата на Роберто Мартинес могат стратегически и пестеливо да изиграят тази визита. Освен това ъндър е развръзката в предните три преки сблъсъка между двата отбора и в четири от последните пет мача на домакините, в които те при това не допуснаха попадение.

В тази връзка, „Двата отбора да отбележат – Не“ (1.75) е също обещаващ пазар, тъй като се е изплащал в последните пет срещи с участието на Португалия. Освен това е присъствал като изход и в три от последните четири преки двубоя между тези опоненти.

СУПЕР ЗАВИШЕН КОЕФИЦИЕНТ:

⚽ Да отбележи по всяко време: Кристиано Роналдо – 2.08

Никой не си е представял, че е възможно, но ето че е факт: след повече от един изигран мач в група А, Испания е зад Грузия в класирането! Едва ли Ла Роха ще изпусне победата, но предвид това, че предстои и мач с Кипър във вторник, тя едва ли ще е убедителна. Още повече че при изригването на Хвича Кварацхелия и наличието на куп грузински играчи в добри европейски отбори може да се очаква поне един гол и от домакините. „Печеливша разлика – Испания с 1“ при коефициент 3.65 е препоръчителен ход тук.

Люксембург пък е пред Исландия в група J, което е на пръв поглед доста изненадващо, но в състава на „червените лъвове“ има куп играчи от водещи европейски лиги (и Енес Махмутович от ЦСКА). Шансовете според WINBET са доста изравнени: 2.82 за победа на Люксембург и 2.86 за Исландия – все коефициенти с 0% марж, но все пак е по-добре да се избегне рискът тук и да се заложи на „Двоен шанс – Равенство или Исландия“ (1.48). Островитяните все пак нямат поражение в предните пет преки сблъсъка с домакините при четири победи, а историята значи нещо.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: Halldor KOLBEINS / AFP

Прочетено: 148
[ufc-fb-comments]

“Уин Бет Онлайн“ ЕООД (ЕИК: 203294705) е организатор на хазартни игри онлайн чрез интернет сайт www.winbet.bg, чиято дейност подлежи на регулация от Националната агенция за приходите и е лицензирана съгласно Закона за хазарта със следните лицензи: Удостоверение № 000030-7529 от 13.09.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на игри в игрално казино, издаден с Решение № 000030-6257 от 29.06.2015 г. на ДКХ; Удостоверение № 000030-5946 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета, издаден с Решение № 000030-8099 от 22.07.2016 г. на ДКХ и Удостоверение № 000030-5944 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху случайни събития и залагания, свързани с познаване на факти, издаден с Решение № 000030-11140 от 29.09.2017 г. на ДКХ.

Адрес: България, гр. София, ж.к. „Младост - 2“, ул. „Свети Киприян“, 44 A, ет. 1.