Итиалианец никога не бе играл финал на „Уимбълдън“. До миналата година, когато там се появи Матео Беретини. По някаква причина зелените кортове му паснаха перфектно. Италианецът спечели 28 от последните си 31 мача на тази настилка, а в Лондон освен споменатият успех на „Уимбълдън“ стана и шампион в надпреварата на „Куийнс клъб“.

Беретини продължава защитата на титлата си с мач срещу някогашната голяма надежда на американския тенис Томи Пол.

Ето и някои акценти на WINBET за пазарите за срещите от турнирите на трева в Лондон и Хале от сайта winbet.bg:

Двамата играха през март в Акапулко и Беретини се отказа в края на втория сет, въпреки че водеше в резултата. Травмата в ръката впоследствие наложи операция и три месеца отсъствие от корта, което приключи миналата седмица с титла в Щутгарт.

Беретини имаше труден мач с „лъки лузъра“ Денис Кудла в четвъртък, докато за само час Томи Пол се разправи със Станислас Вавринка. Италианецът все още е неравномерен в играта си и прави доста непредизвикани грешки, но сервисът му продължава да е надеждно оръжие.

WINBET приема залози за негова победа при коефициент 1.36*, а това може да бъде подкрепено с „Точен резултат 0:2“ за 2.01 и понеже тайбрековете изобилстват в срещите му – и с „Матео Беретини брой геймове над 12.5“ за 1.57.

Тревата е най-омразната настилка за Краинович, а пък мачове срещу левичари рядко му носят радост (един спечелен от пет изиграни през последните две години). Две от най-големите злини за сърбина ще се съберат в едно в петъчния следобед.

Пенистън стигна два поредни четвъртфинала на турнири „Чалънджър“ на трева, а сега за първи път достига толкова далеч в турнир на АТР, като по пътя си отстрани финалиста от „Ролан Гарос“ Каспер Рууд!

При 132 места разлика в ранглистата Краинович минава за фаворит. Коефициентът на WINBET за негова победа е 1.53, но нищо в представянето му тази седмица не внася увереност. Тук далеч по-сигурно е да се търси „Райън Пенистън да спечели сет – Да“ за 1.57 и „Райън Пенистън брой геймове над 11.5“ за 1.61.

Тенис - Уимбълдън | news.winbet.bg
Феликс-Оже Алиасим

За втора поредна година двамата се срещат на тревата в Хале, Германия. През 2021 г. Оже-Алиасим би в първи кръг с 7:5, 6:3, а общият баланс от срещите помежду им е 2:0 в негова полза. Канадецът бе полуфиналист миналата седмица в Хертогенбош и на всеки турнир на трева в последните 13 месеца играе минимум четвъртфинал. Хуркач стигна полуфинал на „Уимбълдън“ през миналата година, но представянето му на зелено се люшка между полюсите и загубата преди седмица в Щутгарт още на старта срещу Мартон Фучович е показателна. Оже-Алиасим заслужава доверие с коефициент на WINBET за победа 1.61, но всичко в този мач крещи „Три сета“! Което автоматично води към „Брой геймове над 23.5“

с коефициент 1.90, „Хуберт Хуркач брой геймове над 12.5“ за 1.80 и „Феликс Оже-Алиасим брой геймове над 12.5“ за 1.55.

*Коефициентите са валидни към 6:00 ч. на 17 юни 2022 г. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКИ: John Patrick Fletcher/IMAGO-Action Plus; Claus Bergmann/IMAGO