Ден №3 от Финалите на АТР в Торино може да ни разкрие и първия полуфиналист. С по една победа в актива си в червената група, Данил Медведев и Александър Зверев излизат в ранния мач от програмата, като тенденцията е трайно на страната на руснака.

Той спечели два пъти тази година и е в серия от четири поредни успеха срещу този съперник. Медведев би Зверев по време на АТР Къп през февруари и доста по-скоро – само преди десет дни в полуфинала в Париж. Именно развръзката там (6:2, 6:2) накланя везните трайно в негова полза.

WINBET дава коефициент 1.53 за победа на Медведев, който не е губил от този съперник от Финалите на АТР през 2019 г. Но ще е изненадващо, ако Зверев не вземе поне сет в Торино. И защо не още първият? В десет мача между двамата до момента, Зверев е печелил първия сет седем пъти. „Първи сет – Победител Александър Зверев” се предлага от WINBET при коефициент 2.30, а за краен изход „Александър Зверев +1.5 сета” шансовете са оценени на 1.54.

Кои ще се изправят във втория мач от програмата във вторник засега не е известно. Хуберт Хуркач е сигурен участник, но първоначално предвиденият му съперник Матео Беретини се контузи при загубата от Зверев в неделя и е много вероятно да се оттегли от турнира. Ако това се случи ще го замести друг италианец – двукратният шампион в София Яник Синер.

При положение, че Синер влезе в турнира, ще има шанс пред родна публика да си върне за поражението от Хуркач на финала в Маями през април. И шансовете му ще са за предпочитане. Но ако Беретини реши да се пробва и играе, във фаворит в мача по ред причини се превръща полякът.

*Коефициентите са валидни към 8:00 ч. на 16 ноември 2021 г. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.