Няма да е прецедент, но и не се случва особено често: Милуоки Бъкс завършиха редовния сезон с най-добри показатели измежду всички отбори в Националната баскетболна асоциация (NBA), но са на прага на отпадането още в първия кръг на плейофите.

Шампионите отпреди два години губят серията си с 1:3 от Маями Хийт и трябва да спечелят три последователни мача за да продължат напред.

В средата на последната четвърт на мач № 4 Милуоки водеха с 101:89 и всичко бе под контрол. Но Джими Бътлър се разигра и с 56 точки (четвърто най-високо постижение в плейофен мач изобщо в историята) докара „горещите“ до победа със 119:114. Тъй че Маями имат лукса тази вечер да не е необходимо да се напъват, защото евентуален шести мач ще е на техен терен. И това не трябва да се пренебрегва изобщо при избора на залог в тази среща.

Трудно е да се повярва, че Янис Адетокунбо ще позволи Милуоки да отпаднат в мач пред собствена публика, но ако Крис Мидълтън и Джру Холидей пак се скрият, на „Гръцкият изрод“ ще му е трудно сам да измъкне мача.

Въпреки това на сайта winbet.bg коефициентът за победа на Милуоки е 1.16* и това е най-ниската стойност за вечерта изобщо. „Милуоки -10.5“ точки се предлага за 1.85, но при положение, че записват средно по 117 точки на мач, предложението „Милуоки брой точки над 114“, оценено на 1.67, просто не може да бъде подминато. В индивидуалните оферти „Бам Адебайо брой точки под 17.5“ никога не е грешно като избор (той вкарва все по-малко с всеки изминат мач), а при положение, че направи по поне пет борби във всеки от четирите мача, „Джру Холидей брой борби над 4.5“ за 1.61 говори от само себе си.

Това е единствената серия в първия кръг, която достигна до 2:2. Дотук всеки отбор печели домакинствата си, а Сакраменто бяха най-близо до пробива в неделя, когато имаха последна стрелба, но изиграха безобразно нападението и паднаха със 125:126.

Дреймонд Грийн се върна с дабъл-дабъл (12 точки и 10 борби) след наказанието си и в ролята на шести играч имаше ключова роля за победата на „войните“, чийто плейофен опит е несравнимо по-голям от този на съперниците им и това може да е разликата в сряда вечер. Звучи егоистично, но отпадане на Сакраменто е най-добрият сценарий за българския баскетбол предвид евентуалното преминаване на Александър Везенков при „кралете“.

За мач № 5 от серията WINBET предлага коефициент 1.79 за победа на Голдън Стейт и това е единственият гост, който минава за фаворит „Голдън Стейт -1.5 точки“ е оценено на 1.85, а линията за резултатност „Общ брой точки над 235.5“ за 1.92 и с близо три по-ниска отколкото е сбора на средните стойности по пропускливост на двата отбора през този сезон. Мач като този е перфектната възможност Стеф Къри да пренапише плейофната история на Голдън Стейт, затова „Стеф Къри брой точки над 32.5“ за 1.95 не е за изпускане.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: IMAGO