Още едно уникално предложение за първенството на стария континент 

WINBET дава възможност на клиентите си за печалба до 5 000 лв. с MiniJack – джакпот за всеки ден  с мачове по време на първенството на Стария континент по футбол. 

MiniJack се предлага единствено от WINBET и ще го намерите лесно в winbet.bg — > раздел Спорт

Форматът и правилата са същите като на големия му брат SuperJack, но с тази разлика, че се иска познаването на два, три или четири точни резултата в зависимост от програмата на първенството за деня. Сумата за участие е 2 лв. на колонка, а броят на колонките, с които можете да участвате всеки ден, е неограничен.

И не само това – WINBET дава допълнителен бонус, защото ограничава опциите за точен резултат до четири групи възможности. Достатъчно е да прогнозирате дали даден отбор ще вкара 0, 1, 2 или повече от 4 гола. По този начин ще можете да се застраховате в случай на голова фиеста, на каквато мирише в предстоящия мач Нидерландия – Северна Македония.

А защо си струва да се играе MiniJack? Един простичък пример: резултатите от съботната програма, денят, в който MiniJack дебютира, (Уелс – Швейцария 1:1, Дания – Финландия 0:1, Белгия – Русия 3:0), комбинирани в права колонка щяха да донесат коефициент около 2200. Прогнозирани в MiniJack срещу сумата от 2 лв. щяха да осигурят ръст на печалбата от над 12% или точно 5000 лв.!

Всички подробности за правилата и условията на MiniJack за 5 000 лв. от WINBET можете да намерите ТУК.