Вие сте тук:

ВОЛЕЙБОЛ - ЛИГА НА НАЦИИТЕ (МЪЖЕ):
Много сметки за Бразилия в мача с Полша

Победа на Бразилия в първия гейм е със страхотен коефициент от WINBET

Четири дни преди края на сезона в мъжката Лига на нациите Бразилия и Полша ще направят генерална репетиция преди финалния турнир в Гданск. И двата отбора вече са се класирали за него, но за южноамериканците позицията в крайното подреждане е от значение за попадане в по-лесен поток след седмица.

В момента Бразилия е на трето място със седем победи от десет мача и 22 точки. Тимът на Ренан дал Зото надигра в сряда Нидерландия, а докрая има и мач с дънните риби Китай. Победа срещу Полша ще гарантира място в челната четворка и потенциален мач с Аржентина на четвъртфинал. Но загуба ще смъкне „златистите“ шести или дори седми и да им предложи двубой на елиминация срещу вицешампионите САЩ.

#

Още повече забавления и възможности за печалби с WINBET Plus

Много изненади и награди за регистрираните потребители на winbet.bg

За поляците подобни сметки няма. Като домакини на финалния турнир те са с гарантирано място на него и единственото, за което трябва да се погрижат е да спечелят един от оставащите три мача, за да си гарантират, че ще са поставени под № 1 (регламентът на FIVB казва, че домакин, останал извън първите осем в крайното класиране участва, но от осма позиция). А при оставащи мачове с Канада и непобедените Япония това изглежда лесна задача.

За мача в четвъртък в Пасай Сити, Филипините, сайтът winbet.bg предлага коефициент 1.80* за победа на Бразилия срещу 1.99 за успех на Полша. „Бразилия -1.5 точки“ е оценено на 1.90, което при математиката на волейбола означава всякаква тяхна победа в три или четири гейма и има немалко сценарии залогът да излезе и при пет-геймов мач. А последното изобщо не е изключено.

Полша имат седем победи, подобно на Бразилия, но пет от тях дойдоха с по 3:2. Те раздадоха точки на Иран, Германия, Нидерландия, Словения, че дори и на България. Една трета от мачовете на Бразилия също стигнаха до тайбрек, тъй че „Точен брой геймове 5“ за 3.15 е доста сочно предложение. Застраховката „Точен брой геймове: 4“ се предлага за 2.48 и също няма да е изненада.

Във волейбола е трудно да се посочи сигурен залог, но „Първи гейм – Брой точки над 45.5“ за 1.72 се доближава най-много до това определение. Този сбор се получи в осем от деветте мача на Полша до момента и шест от десетте на Бразилия.

И не на последно място – също в шест от десетте си мача бразилците спечелиха откриващия гейм. Предложението на WINBET за четвъртък е „Първи гейм – Бразилия -2.5 точки“ за 2.50, което при правилата на волейбола се получава автоматично при успех на бразилците в него.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

Прочетено: 348
[ufc-fb-comments]

“Уин Бет Онлайн“ ЕООД (ЕИК: 203294705) е организатор на хазартни игри онлайн чрез интернет сайт www.winbet.bg, чиято дейност подлежи на регулация от Националната агенция за приходите и е лицензирана съгласно Закона за хазарта със следните лицензи: Удостоверение № 000030-7529 от 13.09.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на игри в игрално казино, издаден с Решение № 000030-6257 от 29.06.2015 г. на ДКХ; Удостоверение № 000030-5946 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета, издаден с Решение № 000030-8099 от 22.07.2016 г. на ДКХ и Удостоверение № 000030-5944 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху случайни събития и залагания, свързани с познаване на факти, издаден с Решение № 000030-11140 от 29.09.2017 г. на ДКХ.

Адрес: България, гр. София, ж.к. „Младост - 2“, ул. „Свети Киприян“, 44 A, ет. 1.