Убедителните лидери в норвежката ЕлитсериенБодьо/Глимт, посрещат петите Молде, които се стремят към изкачване в зона Лига на конференциите в таблицата и никак не се плашат от фаворита.

Най-интригуващият двубой от 13-ия кръг на първенството в Норвегия е в неделя, 2 юли, от 20:15 часа българско време.

Молде определено са един от най-тежките съперници за Бодьо/Глимт и са излизали победители в предходните три сблъсъка между двата тима във всички състезания. Една от причините за това е, че момчетата на старши треньора Ерлин Муе също играят домакинствата си на изкуствена настилка, така че са добре подготвени за това изпитание.

Водачите в таблицата все пак са страховити у дома с 10 поредни мача без загуба в лигата, в това число осем победи. В миналия кръг обаче прекъснаха серията си от 13 шампионатни мача бе загуба като отстъпиха с 2:0 на средняка Стрьомсгодсет и това няма как да не повлияе на самочувствието им. От своя страна, Молде са

ужасни като гости напоследък и изгубиха цели четири от последните си шест визити в лигата, но пък спечелиха шест мача в последните осем кръга.

Победа за Молде се оценява на сайта winbet.bg на 4.15*, успех за Бодьо/Глимт – на 1.75, а равенството – на 4.00. „Двоен шанс – Равенство или Молде“ е по-ограничаващ рисковете и добре изплащащ се залог с коефициент 2.03.

Гостите са излизали победители и в двете полувремена на пет от последните си седем двубоя в Елитсериен. „Първо полувреме/Краен резултат – Молде/Молде“ е пазар с висока възвръщаемост при ставка 7.00 и определено не нереалистичен.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: IMAGO