Първият уикенд от плейофите в NBA доказа, че редовният сезон е за сведение, но мачовете на елиминации имат свои собствени правила. На Запад, Юта Джаз и Минесота Тимбъруулвс пробиха домакинското предимство, а на Изток – Милуоки Бъкс и Бостън Селтикс го запазиха на косъм.

С поредните мачове от сериите в първия кръг на плейофите продължава и носещата безплатни залози всеки ден през април промоция на WINBET.

За да участват в нея активните клиенти на winbet.bg е необходимо да направят множествен залог на стойност поне 20 лв. и минимален коефициент 2.00 на мачовете от програмата за деня в NBA във всеки от дните през месец април.

Всеки клиент с квалифициращ залог ще получи безплатен залог всеки ден на стойност в зависимост от нетната печалба. За множествен залог от два мача бонусът е 25% от стойността на нетната печалба, при три – 50%, а при четири и повече – 100% до максимум 100 лв.

В добавка, в зависимост от броя дни с получен бонус в рамките на една седмица, всеки клиент ще получи и допълнителна бонус оферта на стойност до 100 лв. Периодите за получаване на допълнителния бонус до края на месеца са 16-22 април и 23-29 април.

Маями унищожиха „ястребите” със 115:94 в първия мач, в който домакините успяха във всичко, което опитаха. „Горещите” вкараха 52.4% от стрелбите си, включително невероятните 47.4% от зоната за три точки. При Атланта процентите бяха съответно 38.7 и 27.8, а за капак Трей Йънг вкара само една от 12 стрелби в мача!

Ясно е, че гостите трудно могат да играят по-зле, отколкото в неделя, а да не се пропуска факта, че им се бяха насъбрали доста летателни часове заради предварителните плейофи. Но също е ясно, че без Клинт Капела нещата в подкошието куцат, а и пейката им е несравнимо по-къса, от тази на Маями.

НБА - winbet.bg

На книга, мач №1 бе голямата изненада през уикенда. Мемфис загубиха 130:117 и нямат право на нова грешка, ако искат да гарантират, че серията ще се завърне в Тенеси. Всъщност, съботният двубой бе продължение на традицията от редовния сезон. Мемфис спечелиха два от мачовете, но с едноцифрена разлика (125:118, 116:108). Ако Стивън Адамс реши да покаже нещо, отговарящо на многомилионната му заплата, а Джей Моран успее да вкара най-после от тройката, „гризлитата” имат шансове. Но стрелбата от дистанция е ахилесовата им пета цял сезон.

NBA

Финикс измъкнаха мач №1 със 110:99, което бе донякъде разочароващо на фона на предварителните прогнози за тотална доминация. Но в мача си пролича, че шампионите от редовния сезон не бяха стъпвали на терена цели седем дни, докато в същото време Ню Орлиънс играха предварителни плейофи. И ако това е извинение, нищо не може да оправдае, че домакините допуснаха Йонас Валанчюнас да им вземе 25 борби под коша и да помогне за куп точки от втори шанс на „пеликаните”.

Финикс определено са тръгнали с голяма кошница и засега видимо се пестят, затова не изключвайте победата им в мач №2 отново да не е особено убедителна.

Залозите за тези срещи, поставени с реални средства за игра, са валидни и за WINBET OPEN Tурнир Спорт както и за спечелване на талони за участие в разпределението на печалбите в WINBET OPEN Бонус игра.

Предложение на WINBET за колонка за мачовете на 20 април:

Маями – Атланта: Маями -4.5
Мемфис – Минесота: Минесота +8.5

Финикс – Ню Орлиънс: 1

Предложение на WINBET за колонка за мачовете на 21 април:

Бостън – Бруклин: Бруклин +6.5
Милуоки – Чикаго: Милуоки -5.5

*Предложенията за множествен залог са само илюстративни и WINBET не носи отговорност за евентуални финансови загуби, настъпили в резултат на използването им.