За седми път през последните осем години Григор Димитров премина първия кръг на Откритото първенство на Франция  („Ролан Гарос“) и както се очакваше, Тимофей Скатов, не му създаде каквито и да било проблеми.

Второто препятствие в турнира пред първата ни ракета при мъжете също е непознато – в четвъртък Григор среща Емил Русувуори, № 46 в световната ранглиста.

Мястото на финландеца в класацията е в немалка степен подвеждащо. Той игра четвъртфинал на супертурнира в Маями в края на май и оттогава има баланс от четири победи и четири загуби в основната схема на АТР надпревари. Двамата с Григор се разминаха на косъм от мач в Монте Карло през миналия месец, но в Париж пътищата им все пак се кръстосаха.

Последните шест пъти, когато Димитров игра втори кръг в Париж, печелеше неизменно. И въпреки напредъка си, Русувуори не трябва да представлява трудност.

На сайта winbet.bg коефициентът за победа на Григор Димитров е 1.45* срещу 2.85 за съперника му. „Григор Димитров -4.5 гейма“ е оценено на 1.93 и ще се получи безпроблемно дори при четирисетов мач. Всъщност, дължината на мача е най-голямата интрига тук. „Брой геймове над 36.5“ се предлага при 1.83, но „Емил Русувуори да спечели сет – Не“ за 2.95 е добър контрапункт.

WINBET предлага завишени коефициенти за победа на Арналди за 1.87 срещу 2.14 за Шаповалов. Ставката за „Матео Арналди -1.5 гейма“ е 1.93, но най-безопасният залог тук сякаш е „Матео Арналди брой геймове над 18.5“ за 1.59, защото има много сценарии за развой на срещата, позволяващи сбъдването му.Матео Арналди има една седмица в Топ 100 на света в кариерата си и за разлика от повечето италианци не е точно любител ва червените кортове. Въпреки че през този сезон би тенисист от Топ 10 (Каспер Рууд) по пътя си към третия кръг на „Мастърс“-а в Мадрид и спечели титла на престижния „Чалънджър“ в Мурсия.

Денис Шаповалов от своя страна прави отчайващ сезон, в който има повече загуби (9) отколкото победи (8). Канадецът освен това

никога не си е падал по клея, тъй че съотношението на коефициентите е разбираемо.

WINBET предлага завишени коефициенти за победа на Арналди за 1.87 срещу 2.14 за Шаповалов. Ставката за „Матео Арналди -1.5 гейма“ е 1.93, но най-безопасният залог тук сякаш е „Матео Арналди брой геймове над 18.5“ за 1.59, защото има много сценарии за развой на срещата, позволяващи сбъдването му.

WINBET EXCLUSIVE!

ИГРАЧ vs ИГРАЧ: Кой ще отбележи повече асове? НУНО БОРЖЕС vs ДЕНИС ШАПОВАЛОВ
Спорът тук е кой ще направи повече асове в своя мач. Шаповалов е № 16 в класацията по асове на АТР с 8.8 средно на мач, докато Боржес не фигурира в класацията поради факта, че прекарва повечето си време на „Чалънджър“ турнири, където стандартът е значително по-нисък. Португалецът го очаква мач с Диего Шварцман, към който всички очаквания са за маратон. Докато Шаповалов срещу Арналди може да приключи бързо, което ограничава възможностите за точки от сервис. По тази причина Боржес е фаворит на WINBET с коефициент за победа в задочния дуел 1.70 срещу 1.90 за Шаповалов.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: Chryslene Caillaud / IMAGO