Нова дата за теглене на наградите в GRANDE BONUS играта на игрални зали WINBET
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

BREAKING NEWS: Нова дата за теглене на наградите в GRANDE BONUS играта на игрални зали WINBET

Премии за общо 150 000 лв. ще бъдат раздадени на 13 март 2022 г.

16 февруари 2022 | Новини | от Петър Симеонов | минути време за четене |
Нова дата за теглене на наградите в GRANDE BONUS играта на игрални зали WINBET

Тегленето на паричните премии на обща стойност 150 000 лв. в GRANDE BONUS играта на игрални зали WINBET ще се проведе на 13 март 2022 г., вместо на първоначално обявената дата 20 февруари 2022 г.

Причината за промяната е желанието на WINBET да осигури равен шанс и възможности за участие на всички клиенти след въведените анти-ковид ограничения в работното време и капацитета на игралните зали.

Запазва се началният час на тегленето – 22:30 ч. Всички спечелени талони досега за участие в разпределението на печалбите в играта оставят валидни.

Без промяна са и датата и часът на тегленето на Голямата награда в GRANDE BONUS играта на игрални зали WINBET – лек автомобил Mercedes-Benz GLS 400 и паричните премии на обща стойност 50 000 лв. – 20 март 2022 г., 22:30 ч.

Както е известно, в GRANDE BONUS играта, която се провежда в избрани игрални зали WINBET, клиентите печелят талони за участие в разпределение на печалбите в зависимост от своята игрална активност. Различните видове игри в игралните зали WINBET, както и спечелването на mystery bonus и джакпот носят различен брой талони за участие.

Колкото по-голям е броят на спечелените талони за участие, толкова по-голям е шансът за печалба на участниците в тегленията за наградите в GRANDE BONUS играта на игрални зали WINBET. Подробна информация за правилата и условията на играта е налична в игралните зали на WINBET.

Тагове
Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.