Кажи-речи всяко участие на Новак Джокович напоследък е обвързано с поставянето на някакъв рекорд. Сърбинът ще се завърне под № 1 в световната ранглиста при спечелване на титлата на Ролан Гарос, но по-важното е, че успех срещу Каспер Рууд ще го направи № 1 за всички времена по завоювани трофеи от Големия шлем.

След като бе перфектен до четвъртфиналите, Джокович показа сериозни пукнатини в бронята си. Но Карен Хачанов се провали в тайбрека на втория сет и изпусна мача от контрол, а в петък водачът в схемата Карлос Алкарас получи контузия точно когато го беше пробил и бе изравнил общия резултат. Но, макар и с късмет, Джокович убедително заслужи мястото си във финала.

Съперникът му там Каспер Рууд за втора поредна година се промъкна до мача за титлата тихомълком и без много шумотевица. Норвежецът даде четири сета на противниците си, но само двама от тях бяха поставени в схемата и съществува съмнението, че не е имал истински сериозен тест преди най-важния мач в турнира.

Миналата година Рууд бе размазан на финала от Надал. След това игра за титлата на US Open, където победителят ставаше № 1, но падна от Алкарас. Според мнозина, моментът да пробие е дошъл, но статистиката му срещу Джокович е кошмарна – четири загуби от четири мача и нито един завоюван сет!

Затова двукратният шампион в Париж изглежда сигурен залог за нова титла в неделя. Сайтът winbet.bg предлага победа на Новак Джокович при коефициент 1.22*, а „Новак Джокович -5.5 гейма“ – при 1.79. Последното бе постигнато във всеки един от мачовете му до момента, дори когато се наложи да играе четири сета.

Но Рууд едва ли ще бъде пушечното месо от миналата година. Нервите в дебюта му бяха разбираеми, но 12 месеца по-късно вече е обръгнал. „Каспер Рууд да спечели сет – Да“ WINBET оценява на 1.64, а това почти автоматично води и до „Каспер Рууд брой геймове над 15.5“ за 1.84. „Брой геймове над 35.5“ за 1.77 също е неизбежно при четирисетов мач, а в същата насока на мисли „Точен брой сетове 4“ за 2.90, което последните кръгове и двамата постигат, е също е примамливо.

WINBET SPECIAL!

СУПЕР ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

🎾 Играч да счупи ракета: Да – 6.20
🎾 Медицинско прекъсване в мача: Да – 2.80
🎾 Общо пробиви: Над 7.5 – 2.05
ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

🎾 Продължителност на мача: Над 195.5 минути – 1.90
🎾 Новак Джокович скорост на най-бърз сервис: Над 211.5 км/ч – 1.90
🎾 Каспер Рууд скорост на най-бърз сервис: Над 209.5 км/ч – 1.90
🎾 Общо асове: Под 12.5 – 1.90
🎾 Общо асове и двойни грешки: Под 20.5 – 1.90

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.  Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: JULIEN DE ROSA & Thomas SAMSON / AFP