Потребителите на сайта winbet.bg могат да спечелят награди на обща стойност 50 000 лв. в специалния турнир с всички онлайн казино игри на EGT Digital на сайта, който ще продължи до 2 юли включително.

Потребителите, които изберат да се забавляват със слот-игрите на EGT Digital в периода на турнира ще печелят точки, валидни за разпределението на дневните награди в турнира, както и на премиите в генералното класиране след неговото приключване.

Всеки 10 лв. в поставени залози с реални средства ще бъдат равни на 1 точка.  В случай на равенство, клиентите с еднакъв брой точки ще си разделят наградата за съответната по-горна позиция.

Всеки ден в периода на турнира, 500-те потребители с най-много получени точки ще спечелят различен брой безплатни завъртания (free spins) като правилата и условията за ползването им, ще бъдат видими във „Важат правила и условия“ на съответния бонус.

Победителите в генералното класиране ще спечелят и кеш премии, като призът за победителя в турнира ще бъде 2500 лв., за подгласниците му на второ и трето място, съответно 1500 и 1000 лв. и т.н. Наградите, спечелени от генералното класиране, ще бъдат добавени в клиентските профили като свободен баланс, без условие за разиграване.

Пълните правила и условия на турнира са на сайта winbet.bg ->