Вторите мачове от груповата фаза на Световното първенство за жени предлагат няколко доста интересни сблъсъка. Два от тях – Австралия срещу Нигерия и САЩ срещу Нидерландия предлагат и интересни предложения за залози от WINBET.

Лидерите в Група В – Австралия, ще опитат да останат с пълен точков актив и след втория мач, в който насреща е Нигерия. Домакините са фаворити и това е отразено в коефициентите за твърди знаци на сайта winbet.bg, където тяхна победа – която би била четвърта поред – се оценява на 1.39*. Същевременно успех на гостенките, които са в серия без загуба в четири срещи, се котира на 8.75, а равенството – на 4.50.

Има обаче по-интересни пазари. „Двата отбора да отбележат – Не“ (1.57) се е случвало в пет поредни двубоя на австралийките и в шест от последните седем на африканките, както и в единствения им пряк сблъсък в близкото минало (2:0 в контрола преди осем години).

„1-во полувреме – Брой голове Под 0.5“ с коефициент 2.75 изглежда реалистичен залог, тъй като този изход го има в седем поредни мача въобще и в четири на своя земя на домакините, както и в четири последователни на Нигерия изобщо. Логично изниква тук и „Най-резултатно полувреме – 2ро полувреме“ (2.11), каквато развръзка е имало в предните девет срещи на Австралия.

Всичко гореспоменато плюс това, че в предходните четири мача на африканките има отбелязани по максимум две попадения, правят препоръчителен и „Брой голове – Под 2.5 гола“ (1.72).

В един сблъсък на лидери, какъвто е този между САЩ и Нидерландия в Група Е, се очаква принципно шансовете да са изравнени. Американките обаче са фаворити предвид това, че са били съперника в пет последователни двубоя, както и че са в серия от 10 спечелени мача като цяло. Неслучайно WINBET дава ставка 1.73 за тяхна победа срещу 5.00 за „лалетата“ и 3.50 за Х. Европейките обаче също са със самочувствие след три поредни победи общо с 10:1 над Полша, Белгия и Португалия.

По-привлекателен изглежда пазарът „Двата отбора да отбележат – Не“ с коефициент 1.70. Това се е случвало в предишните четири двубоя на американките и в осем от последните 10 срещи на „оранжевите“.

Предвид това, че САЩ обичайно започват агресивно мачовете си и че са вкарвали първи попадение във всеки от последните си седем мача, „1-во полувреме – САЩ (Ж) – Брой голове Над 0.5“ за 1.85 е отличен избор.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: AFP