Парите дойдоха, но точките още никакви ги няма. Дебютът на Еди Хау начело на Нюкасъл донесе зрелищно равенство 3:3 срещу Брентфорд, но резултатът от него е, че „свраките” вече са последни в класирането. И официално са най-слабият тим от началото на сезона в Премиършип. 

В събота на Нюкясъл им предстои визита на Арсенал в предпоследното издание на ноемврийска промоция на WINBET.

За да участват в нея, клиентите на winbet.bg е необходимо да направят единичен залог (предварителен или „На живо”) на стойност поне 20 лв. и при коефициент минимим 1.30 за мач на Нюкасъл в Премиършип до 30 ноември. Всеки клиент с квалифициращ залог ще получи 10 безплатни завъртания на играта на Oil Company II.

И още, в зависимост от броя на срещите с поставен квалифициращ залог през ноември за срещите на Нюкасъл Юнайтед, всеки клиент ще получи и допълнителни безплатни игри:  при залози за два мача, допълнителните безплатни завъртания ще бъдат 10, при залози за три мача – 20, а при залози за всички четири мача – 50 завъртания. Така, всеки клиент на winbet.bg ще може да спечели до 90 безплатни завъртания за играта Oil Company II.

Трудно можете да намерите по-кошмарно място за „свраките” от „Емирейтс”. От откриването на стадиона през 2006 г., балансът на Нюкасъл в Северен Лондон е меко казано плачевен: една победа, един равен и… 14 загуби, с обща голова разлика 7:41, включително поражение с 3:7 в шампионатен мач на 29 декември 2012 г.! 

Нюкасъл са в серия от девет шампионатни поредни поражения на стадиона на Арсенал (десет на всички фронтове), а последният им гол датира от 13 декември 2014 г. Оттогава, вече цели 597 игрови минути топката не е посещавала мрежата на „артилеристите” в мач срещу Нюкясъл. При всичко това коефициентът 1.50 на WINBET за победа на Арсенал е логичен, а този на Нюкасъл (6.00) е почти космически. Но измъкването от блатото все трябва да стартира от някъде, нали?

Какви други тенденции могат да бъдат открити? Арсенал се разписаха първи в последните си пет домакинства този сезон. „Първи гол: Арсенал” се предлага при коефициент 1.38, което ще стигне точно за квалифициращ залог за промоцията на WINBET.

Нюкасъл не са опазвали мрежата си суха в шампионатен мач този сезон, а Арсенал натовариха четири топки в мрежата си след визитата на Ливърпул. „Двата отбора да отбележат гол – Да” се предлага при 1.75.

Пиер-Емерик Обамеянг вкара гол във вратата на Нюкасъл в пет поредни мача. „Голмайстор по всяко време: Пиер-Емерик Обамеянг” е с коефициент 1.96. А тъй като в три от петте споменати мача габонският национал откри резултата, вероятно може да ви изкуши и „Първи голмайстор: Пиер-Емерик Обамеянг” за 4.33?

*Коефициентите са валидни към 5:00 ч. на 26 ноември 2021 г. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.