Двайсет и втория кръг от аржентинската Лига Професионал предлага куп сблъсъци между челници и дънни риби. Интересните мачове този уикенд са по-скоро на границата на зоната за влизане в континенталните турнири, но най-вече в задния край на класирането, където се отличава сблъсъкът между дънните риби Велес Сарсфийлд и Арсенал.

Колон може и да са кръстени на откривателя Христофор Колумб, но за клуба от Санта Фе да открие пътя към победата е сякаш невъзможно. От 21 мача, Колон имат 12 равенства и само четири победи, което ги държи в опасна близост до зоната на изпадащите на 19 място (от абсурдните 28 отбора) в лигата.

Расинг са на 15-то място, но с девет точки от последните пет мача се движат непрестанно нагоре. Гостите може и да нямат победа извън Буенос Айрес от 18 март, но пък тя дойде точно в Санта Фе, тъй че поличбите са добри за тях.

При четири хикса на Колон в последните пет мача е трудно да се пренебрегне подялбата на точките като възможен изход. Коефициентът на сайта winbet.bg за равенство е 3.10* при 2.46 за победа на Колон и 3.00 – за Расинг. Колкото и обаче да са постни мачовете на домакините, гол преди почивката пада редовно, а същото важи и за Расинг, така че „Първо полувреме – Брой голове над 0.5“ за 1.46 изглежда почти автоматично като избор, но мечтите за висока резултатност спират някъде около „Брой голове под 2.5“ за 1.61.

Десет години след последната си титла и почти навръх 30-ата годишнина от спечелването на Междуконтиненталната купа, Велес Сарсфийлд са на прага на отпадането. Столичани нямат победа от 22 март, в 13 мача оттогава заработиха общо шест точки и са 26-и. Но все пак са пред Арсенал, които стоят на абсолютното дъно практически цял шампионат.

Гостите биха крайно изненадващо Ривър Плейт през февруари, но в последните си седем визити не взеха и точка, а за 654 игрови минути далеч от дома са се разписали само веднъж. Ако Велес Сарсфийлд не спечелят този мач, не е ясно кого изобщо ще победят.

Коефициентът на WINBET за пълен техен успех е 1.72, а авантюристичното „Велес Сарсфийлд -1

гол“ се предлага за 2.40. Не трябва да се подминават „Арсенал брой голове под 0.5“ за 1.80 и „Двата отбора да отбележат – Не“ за 1.57, защото само Банфийлд са вкарвали по-рядко от гостите през този сезон.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.