Вторият кръг от Лигата на конференциите бе скандален като резултати. Миналогодишните финалисти в турнира Базел поведоха редицата на бомбастичните изненади и реваншите обещават да не по-малко непредсказуеми.

Сред изоставащите фаворити са бившите участници в групите на турнира Дюделанж, докато за полския Погон въпросителните около преминаването напред отдавна изчезнаха.

След 5:2 за Погон в първата среща тук всичко е ясно. Тимът от Шчечин тръгна и с две поредни победи в полската Екстракласа, докато Линфийлд са в неизгодна позиция, тъй като първенството в Северна Ирландия започва чак след две седмици.

Всъщност, отборът от Ълстър може да се брои за огромни късметлии, че изобщо стигнаха дотук след като с 30 минути игра в двата мача в предния кръг срещу албанския Влазня успяха да стигнат до общ резултат 3:2. В подобни предрешени мачове големият проблем пред фаворитите винаги е мотивацията, но разликата в класите е толкова голяма, че дори резервите на Погон едва ли ще се затруднят.

Сайтът winbet.bg предлага коефициент 1.37* за нов успех на Погон срещу 5.00 за равенство и 7.50 за победа на Линфийлд. Но интересните залози тук са свързани с резултатността. Всеизвестно е, че отборите от Северна Ирландия са любимо пушечно месо в европейските клубни турнири. WINBET предлага „Брой голове над 2.5“ за 1.71, а „Брой голове над 3“ за 2.19 също не е лишено от логика. Все пак Погон гостуват на слабака Шльонск през уикенда и пестене едва ли се очаква. „Двата отбора да отбележат – Да“ се предлага за 2.03, но тук трябва да се внимава, защото гол като гост не е често събитие за Линфийлд.

СУПЕР ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

1-во Полувреме – И двата отбора да отбележат: Да – 5.80

⚽ Кога ще бъде отбелязан 1-ви Гол (15 мин. интервал): 1-15 – 3.25

Славата на Дюделанж поизбледня в последните сезони и групите в Лига Европа от 2019 г. са вече далечен спомен. Тимът от Великото херцогство се изхитри да загуби с 0:2 в първата среща, в която отново трябваше да приключва в намален състав.

Гзира може да са от Малта, но съставът им е пълен с чужденци, което обяснява отстраняването на Гленторан предишния кръг и авансът от първата среща. В нея на терена бяха петима бразилци и двама колумбийци, а от пейката се появи германецът Жорж Есака.

При нуждата от голове Дюделанж ще трябва да са доста открити и резултатността в тази среща може да бъде доста висока. WINBET предлага „Брой голове над 2.5“ за 2.11, а по-

консервативното „Брой голове над 2“ – за 1.51. Тук Дюделанж минават за фаворити с коефициент за победа 1.53 срещу 6.25 за Гзира и 4.00 за равенство, но при двете попадения преднина „Да се класира – Гзира“ за 1.37 би било оправдан избор. А тъй като малтийските представители вече веднъж този сезон триумфираха в битката от бялата точка, „Ще има ли отстраняване с дузпи – Да“ за 8.00 е изкусително.

СУПЕР ЗАВИШЕНИ КОЕФИЦИЕНТИ:

⚽ Метод на победа: Гзира в редовното време – 1.61
⚽ Мултирезултати: 1:0, 2:0 или 3:0 – 2.54

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg.