Оксер и Гингам затварят четвъртия кръг във френската Лига 2 с двубой тази вечер от 21:45 часа. И двата отбора стартираха шампионата слабо, като имат само по една победа и са назад в класирането. Евентуален провал за някой от тях ще направи задачата им трудна още на този ранен етап от първенството.

Оксер и Гингам бяха пълно разочарование и през миналия сезон. Тогава днешните домакини финишираха чак на 15-а позиция във втория ешелон, а Гингам беше боксовата круша на елита, където записа 21 поражения от 38 срещи и логично остана на последна позиция. Последните срещи на състава от Бургундия не са от най-резултатните. В четирите най-скорошни са падали най-много по две попадения, а в последните шест пък сме свидетели на под 3.5 гола. При съперника от западната част на страната прави впечатление поредицата от поне по 3 спечелени корнера в последните 15 мача. 

Това лято Оксер се подсили с петима играчи, като двама от тях дойдоха със свободни трансфери. Нито едно от имената обаче не привлича внимание. В същото време от клуба си тръгнаха деветима, като в тези цифри не включваме преотстъпените. Гингам също не впечатли, като плати само за един нов, а трима други дойдоха без трансферна сума. Клубът обаче успя да генерира солиден приход с продажбите на Маркус Тюрам в Борусия (Мьонхенгладбах) за 9 млн. евро и на Маркус Коко в Нант за 3 млн. евро. Тези 12 млн. евро би трябвало да помогнат на клуба да си стъпи на краката и да гони връщане в елита.
 

Winbet дава съвсем леко предимство на домакините, като коефициентът за победа на Оксер е 2.46 срещу 3.20 за “двойка”. Ремито е оценено на 2.95. Нашето предложение е да потърсите Под 0.5 гола през Първото полувреме. Това е част от офертата Super Hot залог при промоционален коефициент 2.75 от стартов 2.25