Барселона вече се класираха за финалния турнир на Евролигата. Олимпиакос, Партизан и Монако на победа от „Файнъл Фор“ и могат да ги последват още тази седмица. Но от тази тройка само Партизан ще имат лукса да са домакини на мач № 4 от серията си.

Дори без наказаните Кевин Пънтър и Матиа Лесор, Партизан бяха на косъм да приключат всичко в мач № 3, но стрелбата на Джеймс Нанъли със сирената не сполучи и Реал спечелиха с 82:80. Лесор ще е на линия за четвъртата среща и това ще помогне много в подкошието, където във вторник Зак Ледей бе принуден да изкара близо 35 минути на полето.

Отбор не е обръщал серия от 0:2 в цялата история на Евролигата, но на Реал също така им предстои да преживеят истински ад в четвъртък в залата в Белград.

Сайтът winbet.bg приема залози за тяхна победа при коефициент 2.01* срещу 1.98 за Реал като предложенията са със завишени коефициенти. При математиката на баскетбола, подкрепа за домакините върви с „Партизан -1 точка“ за 1.95. „Партизан брой точки над 81“ е оценено на 1.61, а „Брой точки над 161“ – на 1.55, което бе безпроблемно постигнато във всеки от предишните мачове.

В индивидуалните предложения си струва да се гони „Зак Ледей брой точки под 11.5“ за 1.90, защото минутите му на терена ще пострадат от завръщането на Лесор. По същата причина е за препоръчване „Зак Ледей брой борби под 5.5“ за 1.80.

Впрочем, клиентите на сайта на WINBET вече не е нужно да чакат финалната сирена, за да получат печалбата от залозите си. При залог на пазар „Победител“ и преднина от 18 точки за избрания от тях отбор, WINBET гарантира ранно изплащане без значение от последвалия развой на срещата.

Монако не са играли никога на „Файнъл Фор“. Най-доброто им постижение е от миналата година, когато докараха серията с Олимпиакос до пети мач, но сега имат (казано на тенис език) два мачбола.

Носителите на Купата на Франция спечелиха мач № 3 с 83:78 като водеха през цялото време и по този начин си върнаха домакинското предимство. Т.е. загубата в четвъртък няма да е фатална за тях, тъй като евентуалната пета среща ще е другата седмица в княжеството.

Движението на резултата в тази серия следва симетрична последователност, чието продължение се изразява в победа за Макаби в мач № 4, предлагана от WINBET при коефициент

1.44. „Макаби Тел Авив -4 точки“ е оценено на 2.15, а при положение, че нито един мач дотук не мина 162 точки, „Брой точки под 164.5“ за 1.83 е лесен избор. „Макаби Тел Авив брой точки под 85“ за 1.75 също си струва наред с „Уейд Болдуин брой точки над 16.5“ за 1.80.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуaлните коефициенти, моля посетете winbet.bg. 

СНИМКА: AFP