Още възможности за печалби с турнира на WINBET и PRAGMATIC PLAY
Футбол Футбол
Баскетбол Баскетбол
Тенис Тенис
Други спортове Други спортове

ТУРНИР: Още възможности за печалби с турнира на WINBET и PRAGMATIC PLAY

Слот-турнир с награден фонд 20 000 лв. започва на сайта winbet.bg

25 юли 2022 | Новини | от Петър Симеонов | минути време за четене |
Още възможности за печалби с турнира на WINBET и PRAGMATIC PLAY

От днес на изцяло обновения и още по-бърз и по-удобен сайт winbet.bg започва онлайн слот-турнир с игрите на производителя Pragmatic Play с общ награден фонд  20 000 лв.

В турнира са включени всички над 150 слот-игри на Pragmatic Play от сайта на WINBET, включително хитови заглавия като Sweet Bonanza, The Dog House, Gates of Olympus, Buffalo King и много други. Състезанието ще продължи до 31 юли и ще допълни забавлението от игрите с възможности за допълнителни печалби за всички регистрирани клиенти на сайта.

За всеки 20 лв. в поставени залози със собствени средства, всеки участник ще печели по 1 точка, с които ще може да се участва в разпределението на наградите както в дневните класирания за всеки ден от периода на турнира, така и за премиите в генералното класиране на надпреварата.

Ежедневните парични премии и кеш бонуси за залагания могат да достигнат стойност от 500 лв., а победителят в генералното класиране ще спечели награда от 1000 лв., неговият подгласник ще инкасира премия от 500 лв., класираният на трето място 300 лв. и т.н.

Наградите на отличените участници в турнира ще бъдат добавени към игралния баланс на играчите до 24 часа след приключването на промоцията, като в случай на равенство в точките, всички клиенти с еднакъв брой точки ще си разделят общата наградна стойност за съответните позиции в класирането.

Пълните правила на турнира с игрите на Pragmatic Play са публикувани на winbet.bg ->

Тагове
Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.

Петър Симеонов

Петър Симеонов

Заслужил автор.