Вие сте тук:

ФУТБОЛ - ОКОЛО СВЕТА:
Оувър на България – Иран, малко голове на Шапекоензе – Гуарани СП

В ЕФЛ Трофи предимството е за гостите

България почива в поредния кръг от квалификациите за Евро 2024 и контролата в Пловдив с Иран изглежда ще продължи турнето на срама на „лъвовете“ през 2023 г.. Със защита, която не е изкарвала мач без допуснат гол тази година, шансовете за оувър са огромни.

НА ФОКУС:

ПРИЯТЕЛСКА СРЕЩА: България – Иран

БРАЗИЛИЯ  – СЕРИЯ Б: Шапекоензе – Гуарани СП

АНГЛИЯ – EFL TROPHY: Кроули – Чарлтън

АНГЛИЯ – EFL TROPHY: Форест Грийн – Шросбъри

СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО – КВАЛИФИКАЦИИ: Парагвай – Перу

КОЛУМБИЯ – ПРИМЕРА А: Енвигадо – Америка де Кали

#

Промоциите на WINBET за ранно изплащане зарадваха стотици любители на футболните залози

Промоциите за ранно изплащане при два гола до 33 минута на срещата и два гола разлика бяха приятно допълнение към забавлението от спортните залози

ПРИЯТЕЛСКА СРЕЩА: България – Иран

Контролата на националите бележи раздяла (поне временно) със стерилната обстановка в Разград, където „лъвовете“ играеха като в оперна зала. Нашите навъртяха пет поредни мача без победа, а експериментите на селекционера Младен Кръстаич със защитата на „лъвовете“ продължават и този път. Иран са машина за оувъри (три в последните пет мача и само една чиста мрежа), затова предложението на сайта winbet.bg „Брой голове над 2.5“ с коефициент 2.16* си струва.

БРАЗИЛИЯ  – СЕРИЯ Б: Шапекоензе – Гуарани СП

В бразилската Серия В всеки гол е събитие и това особено важи за Шапекоензе, които са 14-и по резултатност в нападение. Само три отбора пък са пуснали по-малко голове от Гуарани и всичко в този мач крещи „Ъндър“. Офертата на WINBET е „Двата отбора да отбележат – Не“ за 1.66 (получило се в седем от последните десет мача на домакините и в пет от последните шест между двата отбора) и особено „Брой голове под 2.5“ за 1.44, покрито в 70% от срещите и на двата клуба от началото на юли насам.

АНГЛИЯ – EFL TROPHY: Кроули – Чарлтън

Мач от ЕФЛ Трофи група “Юг Б“, в която са още Сътън Юнайтед и младежкия тим на Астън Вила. Тънкият момент тук е, че Чарлтън нямат мач през уикенда и могат да си позволят да пуснат титулярна формация. Докато Кроули ги чака двубой срещу Нюпорт и мениджърът Скот Линдзи ще трябва да развърти състава. Домакините минават за фаворит № 1 за раздяла с професионалния футбол и девет допуснати гола в последните два шампионатни мача са ясна оценка за работата в защита. Победа за Чарлтън се предлага от WINBET при специално завишения коефициент 2.13. И определено да не се пропуска „Брой голове над 2.5“ за 1.70.

АНГЛИЯ – EFL TROPHY: Форест Грийн – Шросбъри

Мач от Група „Юг А“ на ЕФЛ Трофи, в който за отбелязване е, че Форест Грийн нямат победа у дома от 26 март, без значение в кой турнир. А тук става въпрос за мач срещу съперник и от по-горна дивизия! Плюс това с такъв, който обожава чистите мрежи (Шросбъри записаха такава в пет от седем мача през сезона). Предложението тук е „Двата отбора да отбележат – Не“ за 2.15, интересно е също и победа ца Шросбъри за 2.92 (0% марж).

СВЕТОВНО ПЪРВЕНСТВО – КВАЛИФИКАЦИИ: Парагвай – Перу

Това е мачът, с който започват квалификациите за световното първенство през 2026 г. в зона „Южна Америка“. Форматът е „всеки срещу всеки“ в рамките на 18 мача за шест места и едно за бараж. През последните два цикъла, мачовете тук завършваха 2:2 и 1:4, но това са единствените изключения от традицията за ниска резултатност и чисти мрежи (шест в последните осем срещи между тези отбори). „Брой голове под 2.5“ е оценено от WINBET на 1.62.

КОЛУМБИЯ – ПРИМЕРА А: Енвигадо – Америка де Кали

Отложен мач от шестия кръг на колумбийската Примера А. Домакините са единственият отбор в елита без победа до момента и, логично, са и с най-слабата защита. И също така логично – непрестанно изостават в резултата. Енвигадо допуснаха ранно изоставане в седем от осемте си срещи (осмата завърши 0:0), тъй че тук залогът логично е „Кой ще отбележи първи гол – Америка де Кали“ за 1.77.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: Startphoto.bg

Прочетено: 165
[ufc-fb-comments]

“Уин Бет Онлайн“ ЕООД (ЕИК: 203294705) е организатор на хазартни игри онлайн чрез интернет сайт www.winbet.bg, чиято дейност подлежи на регулация от Националната агенция за приходите и е лицензирана съгласно Закона за хазарта със следните лицензи: Удостоверение № 000030-7529 от 13.09.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на игри в игрално казино, издаден с Решение № 000030-6257 от 29.06.2015 г. на ДКХ; Удостоверение № 000030-5946 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета, издаден с Решение № 000030-8099 от 22.07.2016 г. на ДКХ и Удостоверение № 000030-5944 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху случайни събития и залагания, свързани с познаване на факти, издаден с Решение № 000030-11140 от 29.09.2017 г. на ДКХ.

Адрес: България, гр. София, ж.к. „Младост - 2“, ул. „Свети Киприян“, 44 A, ет. 1.