Вие сте тук:

УЕФА - ШАМПИОНСКА ЛИГА:
Оувър на Панатинайкос – Брага, Антверп ще поведат на АЕК

Завишени коефициенти от WINBET за двата сблъсъка в Атина

Реваншите от плейофите на Шампионската лига са пълни с изумителни възможности за  печеливши залози. Акцентът сега пада върху двата двубоя в столицата на Гърция – Атина, за които WINBET предлага завишени коефициенти.

В ТАЗИ СТАТИЯ:

УЕФА ШАМПИОНСКА ЛИГА: Панатинайкос – Спортинг Брага

УЕФА ШАМПИОНСКА ЛИГА: АЕК Атина – Роял Антверп

#

Match Plus – вълнуващият безплатен турнир с футболни прогнози в Winbet Plus

Общият награден фонд на турнира достига 5 000 лв.

Панатинайкос си даде повече шансове за реванша с попадението на Даниел Манчини в добавеното време на първия плейофен мач в Брага, така че сега изоставането е само от един гол (1:2). При това сега „зелените“ ще имат пламенната подкрепа на своите привърженици, където са без загуба в девет поредни мача. Момчетата на сръбския наставник Иван Йованович отстраниха Днипро и Марсилия, така че няма да искат това да отиде напразно.

Брага от своя страна влизат в сблъсъка в серия от три победи във всички състезания и пределно концентрирани върху мисията си да влязат в групите на Шампионската лига, оставяйки на заден план всичко останало. Новото попълнение Жоао Моутиньо не е картотекиран, друг полузащитник, Али Мусрати, е с травма, но останалите играчи на Артур Жорже са налични за решаващия двубой.

Панатинайкос са фаворитите на сайта winbet.bg със ставка за тяхна победа 2.55*, тази за успех на Брага е 2.97, а за равенство – 3.65. Всички коефициенти за твърдите знаци са с 0% марж. Тъй като последните пет мача на гостите и последните три на домакините са все оувъри, „Брой голове – Над 2.5“ (1.92) е препоръчителен залог. Още повече при качеството на нападателите и офанзивните халфове на двата отбора, което превъзхожда това на защитниците им. И тъй като се очаква по-предпазливо първо полувреме, а и защото атиняни са се разписвали след почивката в шест поредни мача, „2-ро полувреме – Панатинайкос – Брой голове Над 0.5“ при ставка 1.75 също изглежда разумен избор.

АЕК имат да обръщат пасив от един гол (0:1) и се надяват да се повтори развръзката от лятната им контрола с Антверп, когато биха убедително с 3:0. Разбира се, сега обстоятелствата са много различни и двубоят ще е много по-напечен предвид огромния залог. Гръцкият тим може само да съжалява, че не можа да оползотвори над 40-минутното си числено предимство след изгонването на левия бек Йеле Батай, който сега е наказан за гостите.

АЕК са фаворитите с коефициент за победа 1.91 срещу цели 4.52 за успех на белгийците и 3.86 за равенство (все предложения с 0% марж). Въпреки това, огромното напрежение от очакването за задължително класиране на техните страстни привърженици плюс факта, че

са допуснали първото попадение в последните си четири срещи, правят по-препоръчителни предложения „1-ви гол – Роял Антверп“ (2.62) и „1-во полувреме – Двоен шанс: Равенство или Роял Антверп“ (1.50, което е напълно достатъчно за промоцията Бонус колонка). Това важи особено заради силата на белгийския тим преди почивката, доказана от статистиката.

Има и друг важен фактор. Двата отбора са тренирани от някога пословичните с яростта си в дефанзивната част на играта халфове като Марк ван Бомел и Матиас Алмейда. Това, плюс интригата, която се дължи на важността на крайния успех и крепящата се само на един гол преднина, обуславя твърде възможен ъндър. Вероятното отсъствие на голаджията на АЕК Ливай Гарсиа също води към този избор. „Брой голове – Под 2.5“ се оценява на 1.89 от WINBET.

Внимание: Участието в хазартни игри и спортни залози не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg. Посочените в статията футболни прогнози и предложения за залози са само с информативна цел и използването им за поставяне на спортни залози е изцяло на собствен риск на потребителя.

*Възможни са промени в посочените коефициенти. За актуалните коефициенти, моля посетете winbet.bg.

СНИМКА: IMAGO

Прочетено: 117
[ufc-fb-comments]

“Уин Бет Онлайн“ ЕООД (ЕИК: 203294705) е организатор на хазартни игри онлайн чрез интернет сайт www.winbet.bg, чиято дейност подлежи на регулация от Националната агенция за приходите и е лицензирана съгласно Закона за хазарта със следните лицензи: Удостоверение № 000030-7529 от 13.09.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на игри в игрално казино, издаден с Решение № 000030-6257 от 29.06.2015 г. на ДКХ; Удостоверение № 000030-5946 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху резултати от спортни състезания и надбягвания с коне и кучета, издаден с Решение № 000030-8099 от 22.07.2016 г. на ДКХ и Удостоверение № 000030-5944 от 21.07.2023 г., отразяващо актуалното състояние на лиценз за организиране на залагания върху случайни събития и залагания, свързани с познаване на факти, издаден с Решение № 000030-11140 от 29.09.2017 г. на ДКХ.

Адрес: България, гр. София, ж.к. „Младост - 2“, ул. „Свети Киприян“, 44 A, ет. 1.